Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Ryanair: Απέρριψαν τα χρηματικά μπόνους οι πιλότοι του ιρλανδικού κολοσσού

Άγγελος Ρεστάνης - 21 Σεπτέμβριος 2017, 12:13

Ένα μεγάλο τμήμα των πιλότων της εταιρείας απέρριψε την πρόταση των έξτρα μπόνους, αρνούμενο να δουλέψει υπερορίες και να πληρωθεί περισσότερα χρήματα.


Η Ryanair προσέφερε στους πιλότους της 12.000 λίρες για να μην πάρουν την ετήσια άδειά τους, με σκοπό να αποφευχθούν επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων. Ένα μεγάλο τμήμα αυτών ωστόσο απέρριψε την πρόταση αυτή, αρνούμενο να δουλέψει υπερορίες και να πληρωθεί περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, αντιπρόσωποι από 14 βάσεις της αεροπορικής στην Ευρώπη, έστειλαν επιστολή στην Ryanair ότι δεν ενθουσιάστηκαν από αυτή την κίνηση των 12.000 ευρώ για τους πιλότους και 6.000 για τους πρώτους αξιωματικούς μπόνους, και πως θέλουν καινούρια συμβόλαια καθώς επίσης και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη βδομάδα ότι αναγκάζεται να ακυρώσει έως και 50 πτήσεις την ημέρα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου μετά το λάθος που έγινε στην χορήγηση των ετήσιων αδειών του πληρώματος της, με αποτέλεσμα συνολικά 315.000 επιβάτες να έχουν πληγεί από αυτή την κατάσταση.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top