Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή'Οδηγός Ενοικίασης Τουριστικού Ακινήτου', το νέο βιβλίο για τις τουριστικές μισθώσεις
Βιβλίο

'Οδηγός Ενοικίασης Τουριστικού Ακινήτου', το νέο βιβλίο για τις τουριστικές μισθώσεις

Στο βιβλίο δίνονται βασικές συμβουλές ως προς τη φορολογία και τη διαχείριση, ώστε ο μελλοντικός ιδιοκτήτης να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τους φορολογικούς κανονισμούς και να αποτελεί υγιές κομμάτι της τουριστικής αλυσίδας και όχι το 'μαύρο πρόβατο'.

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο από τον κ. Αλέξη Αλεξάκη που αφορά τις τουριστικές μισθώσεις τύπου Airbnb, “Οδηγός Ενοικίασης Τουριστικού Ακινήτου”. Το βιβλίο αποτελεί έναν οδηγό όπου με απλά λόγια και οπτικό υλικό απλοποιει αφενός τη διαδικασία της εγγραφής σε sites όπως τα Airbnb, Homeaway, Tripasdvisor, αλλά και καθοδηγει το μελλοντικό ιδιοκτήτη ακινήτου στη διαδικασία της ενοικίασης και της φιλοξενίας.

Με τον τουρισμό να αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, και ίσως τη μοναδική εναπομείνασα πηγή εσόδων οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό (είτε επαγγελματιες πλήρους απασχόλησης είτε μερικής) πρέπει να έχουν τουριστική συνείδηση ωστε το τουριστικό μας προιόν να βελτιωθεί.

Επίσης, στο βιβλίο δίνονται βασικές συμβουλές ως προς τη φορολογία και τη διαχείριση, ώστε ο μελλοντικός ιδιοκτήτης να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τους φορολογικούς κανονισμούς και να αποτελεί υγιές κομμάτι της τουριστικής αλυσίδας και όχι το “μαύρο πρόβατο”.

Μικρές συμβουλές που προκύπτουν απο την πολυετή ενασχόληση του συγγραφέα με τον τουρισμό, αλλά και τις Ιδιωτικές τουριστικές μισθώσεις, καλύπτουν το φάσμα της φωτογράφισης του ακινήτου, της περιγραφής του, αλλά και της ευαισθητης διαχείρισης των κριτικών των επισκεπτών, τη διαχείρηση του δυσαρεστημένου επισκέπτη και πολλά θέματα ακόμη.

Ο κ. Αλεξάκης, έχει υπάρξει στέλεχος μεγάλων εταιρειών στον τομέα του Internet Marketing και έχει εργαστεί και σε σημαντικές εταιρείες εισερχόμενου τουρισμού, ασχολούμενος με το τμήμα των online καρατήσεων και marketing. Δραστηριοποιείται  ιδιωτικά ως ιδιοκτήτης αλλά και διαχειριστής ακινήτων.

Το βιβλίο πωλείται από το website και διατίθεται σε ηλεκτρονική, αλλά και έντυπη μορφή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024