Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεργασία του Θεάτρου Ελληνικών Χορών 'Δόρα Στράτου' με την Grecka Panorama
Εκθέσεις

Συνεργασία του Θεάτρου Ελληνικών Χορών 'Δόρα Στράτου' με την Grecka Panorama

Σκοπός της συνεργασίας, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, είναι η ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς σε ένα από τα μεγαλύτερα κοινά της Ευρώπης, την Πολωνία.

Το Θέατρο Ελληνικών Χορών “Δόρα Στράτου” – το ζωντανό μουσείο του ελληνικού χορού – θα αναδείξει την πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων παραδοσιακών ελληνικών φορεσιών  – στην 3η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, Grecka Panorama.

Η συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης, North Events, είναι σημαντική, καθ’ότι είναι η πρώτη φορά που το Θέατρο Ελληνικών Χορών “Δόρα Στράτου” θα παρουσιάσει μέρος της σπουδαίας συλλογής του στο Ευρωπαϊκό κοινό, στην Πολωνία. Οι Πολωνοί επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην έκθεση να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική παράδοση και ιστορία, όπως αυτή αποτυπώνεται στις τοπικές φορεσιές των Ελλήνων.

Το Θέατρο Ελληνικών Χορών “Δόρα Στράτου” αποτελεί κοινωφελή οργανισμό, επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον ΕΟΤ, και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Διαθέτει σήμερα περισσότερες από 2.000 μοναδικές παραδοσιακές ελληνικές στολές και έχει σκοπό την ανάδειξη  της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, των παραδόσεων και του πολιτισμού της χώρας μας.

Η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, Grecka Panorama, διοργανώνεται στις 2-3 Δεκεμβρίου για το κοινό, στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στο PGE Narodowy, το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024