Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Βελτιωμένη οδική σήμανση προς το Ανατολικό Πήλιο ζητούν οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας

Άγγελος Ρεστάνης - 27 Σεπτέμβριος 2017, 10:38

Εξαιτίας της ταλαιπωρίας των επισκεπτών της 37ης Ανάβασης Πορταριάς, καθώς ήταν κλειστός ο δρόμος από τη μεριά των Μηλεών, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας αναφέρει ότι αλλαγή της ημερομηνίας διοργάνωσης του ράλι δεν ήταν εφικτή και συνεπώς πληροφόρησε τα ξενοδοχεία, προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους πελάτες τους.


Αναφορικά με δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο σχετικά με την “37η Ανάβαση Πορταριάς”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έχει να δηλώσει τα εξής:

Το συγκεκριμένο ράλι είναι ένας θεσμός χρόνων που τονώνει την επιχειρηματικότητα της περιοχής και ενισχύει την πολιτιστική της ταυτότητα. Πάντα η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμφωνούσε με τη διεξαγωγή του και εξυπηρετούσε προς τη θετική κατεύθυνση αυτό τον σκοπό. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αυξάνονται οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία, γεμίζουν τα εστιατόρια, άρα συνεπώς τονώνονται και οι επιχειρήσεις που συνδέονται με αυτά, ενισχύεται η δουλειά των βενζινάδικων κ.λπ.

Στην πολύ ιδιαίτερη περίπτωση της 24ης Σεπτεμβρίου, με κλειστό τον δρόμο από τη μεριά των Μηλεών για όλους τους επισκέπτες, αλλά και για τους συγκεκριμένους που ταλαιπωρήθηκαν στην Πορταριά, η μοναδική λύση θα ήταν να γίνει αλλαγή της ημερομηνίας διοργάνωσης του ράλι. Ωστόσο, εφόσον αυτό δεν ήταν εφικτό, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, η οποία εδώ και μέρες προσπαθεί να λύσει το θέμα της σήμανσης, πληροφόρησε τα ξενοδοχεία, προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους πελάτες τους. Η Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε, ούτως ώστε να βελτιωθεί η σήμανση προς το Ανατολικό Πήλιο. Επίσης να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, κ. Δημήτρη Γαρουφαλιά, για τη διευκόλυνση που παρείχε στα τουριστικά λεωφορεία, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μεταβούν στην Πορταριά.

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη διοργάνωση της “Ανάβασης Πορταριάς” είναι πολλά. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας μάχεται για εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη, που όχι μόνο προσελκύουν κόσμο στην περιοχή, αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουν την ποικιλομορφία της και “χτίζουν” το brand name.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top