Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά το 2018 για τα Ιόνια Νησιά με νέες, πρόσθετες πτήσεις

Τατιάνα Ρόκου - 28 Σεπτέμβριος 2017, 09:56

Νέες πτήσεις της Ryanair προς Κέρκυρα και Κεφαλονιά, της British Airways προς Κεφαλονιά, της Germania και της Eurowings προς Κέρκυραμ, ενώ οι Τ.Ο. Apollo και TUI ανακοίνωσαν νέες πτήσεις - προς Ζάκυνθο και Άκτιο ο πρώτος και προς Κέρκυρα ο δεύτερος.


“Μετά την ήδη και από καιρού πριν, εκδηλωθείσα ζήτηση εκ μέρους των Tour Operators, τουριστικών γραφείων, αλλά και εκ μέρους μεμονωμένης πελατείας, έρχεται το επιστέγασμα της προεξοφλούμενης ακόμη καλύτερης τουριστικής χρονιάς το 2018, που είναι η δρομολόγηση νέων (πρόσθετων) πτήσεων”, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Πράγματι, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ryanair για 4 νέες πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δύο προς Κέρκυρα και δύο προς Κεφαλονιά, καθώς και της British Airways από Heathrow προς Κεφαλονιά, έχουν ήδη ανακοινωθεί και οι παρακάτω πτήσεις:

  • O Tour Operator Apollo ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων από δύο πόλεις της Σουηδίας και συγκεκριμένα προς την Ζάκυνθο από την πόλη Σκελεφτέα και προς το Άκτιο από την πόλη Βίσμπυ
  • Η αεροπορική εταιρεία Germania ανακοίνωσε πτήσεις προς Κέρκυρα από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου από 1/3 - 30/10 /2018 (κάθε Τρίτη) και από Νυρεμβέργη από 05/05-27/10 (κάθε Πέμπτη). Η ίδια εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων προς Ζάκυνθο από το Ντύσελντορφ από 03/05 - 25/10/2018 (κάθε Πέμπτη) και από Ζυρίχη το ίδιο διάστημα και την ίδια μέρα.
  • Η εταιρεία Eurowings (αερομεταφορέας χαμηλού κόστους της Loufthansa) ανακοίνωσε 4 νέες πτήσεις την εβδομάδα προς Κέρκυρα,  δύο από το Αμβούργο και δύο από το Ανόβερο, από 05/05 - 27/10 (κάθε Τρίτη και Σάββατο), ενώ  θα διατηρήσει τις πτήσεις από Κολωνία/Βόννη, την Δρέσδη, τη Στουτγάρδη και το Μόναχο. Επίσης η ίδια εταιρεία προσθέτει πτήση από Στουτγάρδη προς Ζάκυνθο.
  • Ο Tour Operator TUI, προσθέτει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Κέρκυρα από τη Λειψία, μέσω του αερομεταφορέα Smal Planet Germany.

 Το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες, αλλά υπάρχουν και κάποιες των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε  κ. Γαλιατσάτος και επεσήμανε ότι “η πλειονότητα αυτών των πτήσεων, προέρχονται από τη γερμανική αγορά, γεγονός καθόλου άσχετο με τη συνεργασία της ΠΙΝ με εξειδικευμένα Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων στην  χώρα αυτή από τριετίας, με πληθώρα δημοσιογραφικών αποστολών στα νησιά μας και δημοσιεύσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί. αλλά και άλλες που θα έλθουν στην πορεία”.Στη φωτογραφία, η πόλη της Ζακύνθου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top