Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Amadeus γιορτάζει 30 χρόνια προσφοράς στην ταξιδιωτική βιομηχανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Σεπτέμβριος 2017, 11:09

Η εταιρεία έκλεισε τρεις δεκαετίες στο επίκεντρο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, παρέχοντας την τεχνολογία που κινεί των κλάδο των ταξιδιών, διευκολύνοντας ολόκληρη τη διαδικασία του ταξιδιού και βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία για εκατοντάδες εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο.


Ξεπέρασαν τα 600 τα στελέχη της τουριστικής αγοράς που έδωσαν το “παρών” στο πάρτι της Amadeus Hellas για την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας στο κλαμπ “Balux Prive” στη Γλυφάδα, την περασμένη εβδομάδα. Οι συνεργάτες της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της ταξιδιωτικής τεχνολογίας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση τα 30 χρόνια καλύτερων ταξιδιών και εποικοδομητικής συνεργασίας με την Amadeus, η οποία αποτελεί ηγέτη στην καινοτομία στην παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά.

Από την ίδρυσή της η Amadeus εργάστηκε για να επιτύχει μια πιο συνδεδεμένη ταξιδιωτική βιομηχανία. Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε στην Ισπανία το 1987, όταν οι Air France, Iberia, Lufthansa και SAS αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο σύστημα διανομής. Μέσα σε μόλις 7 χρόνια πάνω από 100.000 ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες είχαν γίνει μέλη του συστήματος της Amadeus, σηματοδοτώντας την επιτυχία και την εξέλιξη της. Έκτοτε, η Amadeus συνδέει όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας με κορυφαία τεχνολογία, ενώ πραγματοποιεί επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη όσο καμία άλλη εταιρεία στην Ευρώπη.Η κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα και Κύπρο και αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Νότιας Ευρώπης δήλωσε σχετικά: “Τα 30 χρόνια είναι μόνο η αρχή για την Amadeus! Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε το μέλλον των ταξιδιών μαζί με τους συνεργάτες μας και να ενδυναμώσουμε τα ταξιδιωτικά γραφεία με πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που χρειάζονται από όλες τις δυνατές πηγές. Γιατί τα ταξιδιωτικά γραφεία πρέπει να έχουν την δυναμική, το περιεχόμενο και τα εργαλεία που χρειάζονται για να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ταξιδιού και στο μέλλον. Η Amadeus Hellas θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς και ξεκάθαρη στρατηγική προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της, λανσάροντας κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις και προσφέροντας καινοτομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες”.

Στην εκδήλωση η Amadeus Hellas είχε επίσης την ευκαιρία να ανακοινώσει και επίσημα το Amadeus First στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που η εταιρεία σχεδίασε ειδικά για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Τα μέλη του Amadeus First μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους για κάθε κράτηση που πραγματοποιούν στο σύστημα της Amadeus, είτε αυτή αφορά αεροπορικά εισιτήρια, κράτηση ξενοδοχείου ή αυτοκινήτου. Οι πόντοι που συγκεντρώνει το κάθε μέλος, οι οποίοι είναι προσωπικοί και προστίθενται στον λογαριασμό σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να εξαργυρώνονται εύκολα σε δώρα μέσω της ιστοσελίδας του Amadeus First.

Τέλος, για την επέτειο-ορόσημο των 30 χρόνων η Amadeus Hellas οργάνωσε κλήρωση για τους καλεσμένους της με 30 μοναδικά δώρα για τους συνεργάτες της. Οι αεροπορικές εταιρείες Aegean Airlines, Air France/KLM, Etihad και Sky Express υποστήριξαν την κλήρωση και διέθεσαν αεροπορικά εισιτήρια για τους τυχερούς νικητές, ενώ η Emirates μοίρασε επίσης μοναδικά branded δώρα και η Amadeus Hellas χάρισε δώρα τεχνολογίας και συγκεκριμένα Action Cameras.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top