Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή του τουρισμού δραστηριοτήτων της Φυλής στην ιρλανδική αγορά

Άγγελος Ρεστάνης - 28 Σεπτέμβριος 2017, 12:14

Συνεργείο της ιρλανδικής τηλεόρασης αναμένεται να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της περιοχής, το οποίο και προσφέρεται για τουρισμό δραστηριοτήτων.


Η Φυλή “κέντρισε” το ενδιαφέρον Ιρλανδών ποδηλατιστών που επέλεξαν το φυσικό της τοπίο, λίγες μέρες πριν την άφιξη συνεργείου της ιρλανδικής τηλεόρασης που αναμένεται να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της περιοχής που προσφέρεται για τουρισμό δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει δρομολογήσει ο Δήμος, σε συνεργασία με τον όμιλο συμβούλων MTC Group.

Μετά το επιτυχημένο διεθνές συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, όπου αναδείχθηκε η ιστορικότητα του τόπου και η συμβολή του Φρουρίου στην καθιέρωση της Δημοκρατίας στην Αρχαία Αθήνα, επισκέφθηκε την περιοχή ομάδα της “An Garda Siochana”, η οποία και είναι η αστυνομική δύναμη της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Η ονομασία τους σημαίνει “Ο Φύλακας της Ειρήνης”, με έδρα  στο Phoenix Park του Δουβλίνου.

Τα μέλη της οργάνωσης ταξιδεύουν κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουν φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Ιρλανδία.Στη φωτογραφία, οι Ιρλανδοί ποδηλατιστές μπροστά στο Δημαρχείο Φυλής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top