Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates και η flydubai ανακοινώνουν τα πρώτα δρομολόγια κοινού κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates και η flydubai ανακοινώνουν τα πρώτα δρομολόγια κοινού κωδικού

Με την έναρξη της συνεργασίας, η Emirates θα έχει κοινούς κωδικούς σε 29 δρομολόγια που θα εκτελούνται από τη flydubai. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους από τις 3 Οκτωβρίου για πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από τις 29 Οκτωβρίου και μετά.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, η Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν ότι η Emirates θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσοντας σε αυτό 29 προορισμούς της flydubai σε τρεις ηπείρους.

Το νέο δίκτυο που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία, μέσω του συστήματος κοινών κωδικών, θα προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη συχνότητα και ευκολότερη πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους προορισμούς ανά τον κόσμο, με το πλεονέκτημα της απευθείας μεταφοράς των αποσκευών στον τελικό προορισμό. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 3 Οκτωβρίου μέσω του emirates.com, μέσω των κέντρων εξυπηρέτησης της Emirates ή των ταξιδιωτικών πρακτορείων, με τα δρομολόγια να ξεκινούν από τις 29 Οκτώβριου 2017.

Ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Emirates Group και Πρόεδρος της flydubai, δήλωσε: “Είναι ένα σπουδαίο πρώτο βήμα ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα οφέλη αυτής της συνεργασίας στους επιβάτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η κάθε εταιρία, καθώς και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και ευελιξία, όταν θα ταξιδεύουν μέσω Ντουμπάι. Αυτή είναι μόνο η αρχή ενώ, καθώς διευρύνουμε το δίκτυο συνεργασίας μας, τους επόμενους μήνες θα προσφέρουμε στους επιβάτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να ανακαλύψουν τον κόσμο”.

Σε όλη τη διάρκεια κάθε ταξιδιού, η Emirates και η flydubai θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια εμπειρία που θα αντικατοπτρίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιριών. Όταν η κράτηση θα γίνεται με κοινό κωδικό, οι επιβάτες της Emirates θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα, καθώς και  το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates σε πτήσεις που πραγματοποιούνται από τη flydubai τόσο στην Business, όσο και στην Οικονομική Θέση.

Στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το σημείο σύνδεσης των πτήσεων, η εμπειρία της μετεπιβίβασης γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ με τη νέα συνεργασία οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από το μειωμένο ελάχιστο χρόνο σύνδεσης κατά 120 λεπτά μεταξύ της βάσης της Emirates στο Terminal 3 και της flydubai στο Terminal 2.

Η σημερινή ανακοίνωση είναι η πρώτη φάση μιας ευρείας συμφωνίας η οποία στο μέλλον πρόκειται να εντάξει επιπλέον συνδέσεις μεταξύ πόλεων, καθώς η συμφωνία κοινών κωδικών ολοένα διευρύνεται και τα δίκτυα και των δύο εταιριών βελτιστοποιούνται.

Ακόμη περισσότερα οφέλη για τακτικούς επιβάτες
Στην πρώτη φάση της συνεργασίας, τα μέλη της Emirates Skywards μπορούν να κερδίσουν μίλια Skywards και Skywards Tier σε πτήσεις κοινών κωδικών μέσω του υπάρχοντος προγράμματος Skywards mileage.

Εκτός από το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates, τα Skywards Premium μέλη μπορούν ακόμη να επωφεληθούν με επιπλέον 20 κιλά (Platinum μέλη), 16 κιλά (Gold μέλη) και 12 κιλά αποσκευών (Silver μέλη) σε πτήσεις κοινών κωδικών που θα πραγματοποιούνται από flydubai.

Τα Silver, Gold και Platinum μέλη της Skywards που θα ταξιδέψουν σε πτήσεις κοινών κωδικών θα έχουν πρόσβαση στα Business Check-in counters της flydubai και θα λαμβάνουν ετικέτα προτεραιότητας αποσκευών.

Περισσότερα οφέλη για μέλη των προγραμμάτων τακτικών επιβατών των δύο εταιερειών πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Οι προορισμοί των πτήσεων κοινών κωδικών της συνεργασίας Emirates και flydubai είναι οι παρακάτω:
Ασμάρα (Ερυθραία)
Βελιγράδι (Σερβία)
Κίεβο (Ουκρανία)
Τζούμπα (Νότιο Σουδάν)
Κρασνοντάρ (Ρωσία)
Σαμάρα (Ρωσία)
Καζάν (Ρωσία)
Μινεράλνιε Βόντι (Ρωσία)
Οδησσός (Ουκρανία)
Πράγα (Τσεχία)
Ροστόφ επί του Ντον (Ρωσία)
Σαράγεβο (Βοσνία & Ερζεγοβίνη)
Σκόπια (ΠΓΔΜ)
Σόφια (Βουλγαρία)
Τιφλίδα (Γεωργία)
Κουβέιτ (Κουβέιτ)
Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)
Λάκναου (Ινδία)
Αβάζ (Ιράν)
Μπαντάρ Αμπάς (Ιράν)
Ισφαχάν (Ιράν)
Λαρ (Ιράν)
Σιράζ (Ιράν)
Νατζάφ (Ιράκ)
Μπισκέκ (Κιργισία)
Μουσκάτ (Ομάν)
Σαλάλα (Ομαν)
Γεκατερίνμπουργκ (Ρωσία)
Βουκουρέστι (Ρουμανία)

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024