Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜε σύγχρονες δράσεις η τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας
Περιφέρεια

Με σύγχρονες δράσεις η τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος παρουσιάζει σήμερα την πορεία του έργου που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και σκοπό τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας, με τη χρήση της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων προβολής.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στις 11.30 το πρωϊ, στο συνεδριακό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας.

Πρόκειται για την πορεία του έργου που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και σκοπό έχει τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας, με τη χρήση της τεχνολογίας και των σύγχρονων μέσων προβολής.

Στην εκδήλωση – παρουσίαση θα προβληθεί για πρώτη φορά το πολύγλωσσο  τουριστικό πόρταλ της Δυτικής Ελλάδας, στο οποίο αναδεικνύεται ο φυσικός πλούτος της περιφέρειας, η πολιτιστικής της κληρονομιά, αλλά και οι εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν, καθιστώντας τη Δυτική Ελλάδα έναν προνομιακό τουριστικό προορισμό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της παρουσίασης, την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας, περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του κ. Κώστα Καρπέτα, αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη του ΣΕΤΕ θα αναφερθούν διεξοδικά στην παρουσίαση του έργου. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν η κα Αγάπη Σμπώκου, μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ, και ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, σύμβουλος. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η κα Ιωάννα Δρέττα, διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024