Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Turkish Airlines ανακηρύχθηκε 'Παγκόσμιος Αερομεταφορέας 5 Αστέρων' στην επίσημη κατάταξη αερογραμμών της APEX
Αεροπορικές εταιρείες

H Turkish Airlines ανακηρύχθηκε 'Παγκόσμιος Αερομεταφορέας 5 Αστέρων' στην επίσημη κατάταξη αερογραμμών της APEX

Η πρόσφατη διάκριση είναι μία σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσης της Turkish Airlines στη βελτίωση του brand experience.

H Turkish Airlines ανακηρύχθηκε “Παγκόσμιος Αερομεταφορέας Πέντε Αστέρων” σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη αερομεταφορέων της Airline Passenger Experience Association (APEX). Το διακεκριμένο βραβείο που βασίζεται στην ψήφο το επιβατικού κοινού, απονεμήθηκε στην Turkish Airlines κατά τη διάρκεια της τελετής βραβείων της APEX, στο Long Beach της Καλιφόρνια.

Η αξιολόγηση πέντε αστέρων επιβεβαιώνει τη θέση της Turkish Airlines ως παγκόσμιου ηγέτη στην επιβατική εμπειρία και άνεση. H Turkish Airlines έχει βραβευτεί επανειλημμένα από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς για την ποιότητα υπηρεσιών τους, το catering εν πτήσει και επί εδάφους, τη θέση Βusiness Class όπως και τα lounges. Αυτές οι βραβεύσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: το βραβείο “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη” για 6 συνεχόμενα χρόνια ξεκινώντας από το 2011, το βραβείο για το “Καλύτερo Business Class Catering εν πτήσει” το 2013, 2014, 2016 και 2017 καθώς και το βραβείο για το “Καλύτερο Παγκοσμίως Business Class Lounge” το 2015 και 2017. Στον παγκόσμιο αερομεταφορέα μας απονεμήθηκε επίσης το βραβείο “Καλύτερου Business Class Lounge Dining” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με την φετινή έρευνα Skytrax, που είναι ένας ακόμη παγκοσμίως αναγνωρισμένος οργανισμός έρευνας γνώμης των επιβατών αεροπορικών εταιρειών.

Σχολιάζοντας αυτή την πρόσφατη βράβευση της Turkish Airlines, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Τουρκικών Αερογραμμών İlker Ayci δήλωσε: “Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή της καλύτερης δυνατής ταξιδιωτικής εμπειρίας στους επιβάτες μας. Η διάκριση ως ‘Παγκόσμιου Αερομεταφορέα Πέντε Αστέρων’, σύμφωνα με τις ψήφους των επιβατών, είναι η πιο πολύτιμη αναγνώριση που μπορούμε να λάβουμε. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι φέρνουμε τους επιβάτες μας κοντά στα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ παράλληλα κάνουμε πραγματικότητα καινοτόμες ιδέες που μετατρέπουν το ταξίδι σε μία εμπειρία γεμάτη με εξαιρετικές υπηρεσίες και μοναδικές απολαύσεις. Το ότι αγγίζουμε τις καρδιές των επιβατών μας είναι ο κύριος παράγοντας στο να κερδίσουμε μια σειρά διακρίσεων.  Αυτό είναι και το βασικό πιο σπουδαίο μας πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας”.

Η επίσημη κατάταξη αερομεταφορέων της APEX είναι το πρώτο πρόγραμμα βαθμολόγησης της αεροπορικής βιομηχανίας που βασίζεται αποκλειστικά στη διαφανή και ελεγμένη αξιολόγηση των αερομεταφορέων από τους ίδιους τους επιβάτες. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα συλλέγει τις αξιολογήσεις των επιβατών χρησιμοποιώντας μία προσεκτική και επικυρωμένη ανάλυση των πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί βάσει των πραγματοποιημένων ταξιδιωτικών δρομολογίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024