Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι Κερκυραίοι του τουρισμού τίμησαν τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί κατ’επανάληψη
Τουριστικά καταλύματα

Οι Κερκυραίοι του τουρισμού τίμησαν τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί κατ’επανάληψη

Η εκδήλωση θα αποτελέσει την αφετηρία ενός θεσμού, που θα εξελιχθεί στο μέλλον και θα προβάλλει και θα διαφημίζει το νησί των Φαιάκων.

Σε μια ζεστή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, η Ένωση Ξενοδόχων και η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων τίμησαν κάποιους από τους ανθρώπους, που έχουν θέσει στη καρδιά τους το νησί, το έχουν αγαπήσει και έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις κάθε χρόνο, για να περάσουν τις διακοπές τους. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού και του τουριστικού προορισμού.

Η αίθουσα εκδηλώσεων “Σπύρος Δένδιας” του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας γέμισε το απόγευμα της Κυριακής από συναισθήματα αγάπης, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Περικλής Κατσαρός στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: “Αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί αποδείξαμε ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Δία, ότι, οι διαχρονικές και πανάρχαιες αξίες και αρχές που έχουν διαποτίσει αυτό τον τόπο συνεχίζουν να υπηρετούνται από τους σύγχρονους κατοίκους και να μας διαφοροποιούν απ άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Δε θα σταθώ στις απουσίες θεσμικών παραγόντων, αλλά στις παρουσίες και κυρίως στη βούληση, ότι αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει την αφετηρία ενός θεσμού, που θα εξελιχθεί στο μέλλον και θα προβάλλει και θα διαφημίζει το νησί μας. Κάναμε την αρχή την περασμένη Κυριακή, θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και δυναμική στο μέλλον.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης το Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδόχων της Κέρκυρας, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βρούμε και άλλους συνοδοιπόρους και επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι από κάθε μέρος της Ευρώπης και του κόσμου, έβαλαν στην καρδιά τους το νησί μας και το κατέστησαν, υπό μια έννοια ‘δεύτερη πατρίδα’, αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές μας στα πέρατα του κόσμου”.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κατσαρός δήλωσε πως  πιστεύει στην κοινή προσπάθεια και ότι “όλοι μαζί μπορούμε να καταστήσουμε την Κέρκυρα ξεχωριστό προορισμό κύρους και αίγλης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024