Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Το 13ο συνέδριο δυναμικής πωλήσεων του Ομίλου Selectour στην Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 05 Οκτώβριος 2017, 11:33

Οι 180 τουριστικοί πράκτορες που θα συμμετέχουν έχουν επιλέξει ως θέμα του συνεδρίου για τη δυναμική των πωλήσεων τους: 'Τι μας δίδαξε η Αρχαία Ελλάδα στον τομέα της εμπορικής κατάκτησης' ('Ce que la Grece Antique nous a apris en matiere de conquete commerciale').


Ο κ. Χρήστος Παναρέτου, εκπρόσωπος του γραφείου Yalos Tours και επίσημος οργανωτής και συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια με τον όμιλο Selectour, μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Laurent Abitbol και την Sophia Belkhir, υπεύθυνη οργάνωσης συνεδρίων και μάρκετινγκ του ομίλου, είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης TOP RESA – IFTM 2017 συνάντηση στο περίπτερο με την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, παρουσία της διευθύντριας του ΕΟΤ στο Παρίσι κας Δήμητρας Βοζίκη και του κ. Κωνσταντίνου Τσέγα, γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η οργάνωση του 13ου συνεδρίου δυναμικής πωλήσεων του Ομίλου Selectour (Force de Vente Tourisme Selectour 2017) στην Αθήνα, από τις 12 έως 15 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Αφού τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία, τους κάλεσαν  επίσημα να συμμετέχουν στο συνέδριο.

Πρέπει να επισημανθεί η καλή συνεργασία του Ομίλου Selectour με την Aegean, η οποία και έχει αναλάβει αποκλειστικά την μετακίνηση των Γάλλων πρακτόρων από επτά διαφορετικές πόλεις της Γαλλίας πρός την Αθήνα.

Οι 180 τουριστικοί πράκτορες που θα συμμετέχουν έχουν επιλέξει ως θέμα του συνεδρίου για τη δυναμική των πωλήσεων τους: “Τι μας δίδαξε η Αρχαία Ελλάδα στον τομέα της εμπορικής κατάκτησης” (“Ce que la Grece Antique nous a apris en matiere de conquete commerciale”).

Mας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε τη δυναμική που έχει σήμερα η Αθήνα ως προορισμός, μέσα από την μακρά και συναρπαστική ιστορία της, προσφέροντας στους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία: Ένα ταξίδι, ένας προορισμός πάνω από 6.000 χρόνια ιστορίας. Φυσικά, θα γίνει μια δυναμική παρουσίαση γενικότερα της Ελλάδος και του τουριστικών δυνατοτήτων της σε όλους τους πράκτορες που θα συμμετέχουν στα διάφορα ατελιέ.

Η Selectour είναι το Νο1 δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών γραφείων με 1.200 γραφεία στη γαλλική επικράτεια (και σε μερικές χώρες  εκτός Γαλλίας), με 4.000 ταξιδιωτικούς συμβούλους, προσφέροντας πάνω από 20.000 ταξίδια ετησίως σε όλο τον κόσμο και δύο εκατ. επιβάτες ετησίως. “Γεννήθηκε” μετά τη συνχώνευση των δικτύων Reseau Selectour και Afat Voyages το 2013. Είναι αναγνωρισμένη αλυσίδα γραφείων στη γαλλική αγορά, τόσο στον τομέα των τουριστικών πακέτων, όσο και στη διοργάνωση επαγγελματικών ταξιδίων.
Στη φωτογραφία, η συμμετοχή της Yalos Tours με δικό της σταντ, στο περίπτερο του ΕΟΤ, στη διεθνή έκθεση IFTM TOP RESA στο Παρίσι (26-29 Σεπτεμβρίου 2017).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top