Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η REDEX εισέρχεται στον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Οκτώβριος 2017, 12:38

Eπί θύραις βρίσκεται η επέκταση και ανακατασκευή δυο επιπλέον ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και η δημιουργία boutique τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτημάτων τουριστικών βιλών.


Tη δυναμική διείσδυση της στο χώρο του τουρισμού ανακοινώνει η REDEX ΑΕ. Η εταιρεία περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιο της, κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, καθώς και boutique ξενοδοχείων και πολυτελών καταλυμάτων ανά την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων έχει ολοκληρώσει την ανακατασκευή του Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, του Domotel Kastri, του Sunday Suites στην Οία, ενώ αυτή την περίοδο έχει αναλάβει και κατασκευάζει το Almyros Beach στην Κέρκυρα και το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της αλυσίδας Canaves Oia στην Σαντορίνη. Το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία στον ξενοδοχειακό κλάδο την τελευταία διετία ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ. Eπί θύραις βρίσκεται η επέκταση και ανακατασκευή δυο επιπλέον ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και η δημιουργία boutique τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτημάτων τουριστικών βιλών.

Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της REDEX, κ. Κωνσταντίνος Τερζητάνος, η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανέγερση και ανακαίνιση ξενοδοχείων. “Αποτελούμε μια εύρωστη και υγιή εταιρεία με μηδενικό δανεισμό διαθέτοντας πελατοκεντρική αντίληψη, customized λύσεις, value for money υπηρεσίες και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό” τονίζει και συμπληρώνει: “Η οργάνωση και η ευελιξία της εταιρείας μας δίνει την δυνατότητα τήρησης σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων και την υποστήριξη υψηλών στόχων των πελατών μας. Η REDEX είναι μια εταιρεία προσανατολισμένη αποκλειστικά στα ιδιωτικά κτιριακά έργα και γι’αυτό άλλωστε δεν συμμετέχει σε έργα του δημοσίου”.


Σημειώνεται ότι η REDEX, πέραν της κατασκευαστικής δραστηριότητας της, εξειδικεύεται και στους τομείς της διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (Facility Management) όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την τεχνική συντήρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Saving) σε φορείς που διαθέτουν κάθε είδους εγκαταστάσεις, για παραγωγικούς, εμπορικούς οικιστικούς και επενδυτικούς σκοπούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υπογραμμίζει τέλος ότι “η REDEX αναλαμβάνει τη συνολική ευθύνη και συντονισμό των έργων, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο, με απόλυτη διαφάνεια ενεργειών, και με εγγύηση του τελικού αποτελέσματος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top