Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο μέλος του ομίλου Caldera Collection το Adel Suites στη Μύκονο
Ξενοδοχεία

Νέο μέλος του ομίλου Caldera Collection το Adel Suites στη Μύκονο

Βάσει του δικτύου συνεργατών της, η εταιρεία ξεκινά να προσφέρει πακέτα εμπειριών συνδυαστικά στους προορισμούς Αθήνα – Σαντορίνη – Μύκονο, όπως με private luxury yachts και private helicopter services.

Οι ιδιωτικές σουίτες του Adel Suites, μέλος του ομίλου Caldera Collection, ενσωματώνει την εκλεπτυσμένη παράδοση σε ένα σύμπλεγμα κομψών σουιτών, που περιλαμβάνει όλα τα ξεχωριστά στοιχεία για αξέχαστες διακοπές στη Μύκονο. Το ξενοδοχείο συνδυάζεται με το φυσικό βράχο, το οποίο διατηρείται ως μέρος της διακόσμησης. Το Adel Private Suites είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους, που περιβάλλονται από πολυτελείς και άνετους χώρους.

Η Caldera Collection ξεκινά συμβόλαια διαχείρισης ξενοδοχείων στο νησί της Μυκόνου κάτω από την “ομπρέλα” Caldera Collection και σύντομα θα ανακοινώσει άλλες τέσσερις νέες συνεργασίες για το 2018.

Βάσει του δικτύου συνεργατών της, η εταιρεία ξεκινά να προσφέρει πακέτα εμπειριών συνδυαστικά στους προορισμούς Αθήνα – Σαντορίνη – Μύκονο, όπως με private luxury yachts και private helicopter services. Με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, η Caldera Collection εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες της, χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024