Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Στις 24-25 Οκτωβρίου το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017

Τατιάνα Ρόκου - 10 Οκτώβριος 2017, 13:07

Το κορυφαίο συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με σημαντικούς ομιλητές και παρουσιάσεις.


Οι ψηφιακές πλατφόρμες και οι αλλαγές που φέρνουν στην προσέλκυση και τη διατήρηση των πελατών, η ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα (virtual reality – VR) είναι ορισμένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 46, Αθήνα).

Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications.

Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από τη διεθνή αλλά και την εγχώρια τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία όσον αφορά το ζήτημα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών από τον τουριστικό κλάδο.Κατά τη διάρκεια του φετινού Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 πρόκειται να αναλυθούν θέματα που απασχολούν ή πρόκειται να απασχολήσουν σύντομα τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Θέματα όπως είναι η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε ένα ξενοδοχείο με εταιρείες όπως η COSMOTE να έχουν μία ευρεία γκάμα λύσεων να παρουσιάσουν, αλλά και το VR, το οποίο αποτελεί μία από τις νέες και πλέον βασικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 είναι γνωστά και σημαντικά στελέχη της εγχώριας αγοράς, όπως ο Ντένης Κουτούδης (LinkedSuperPowers) και o Peter Jordan (Toposhophy), ενώ η λίστα περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη από κολοσσούς του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών όπως είναι ο ΟΤΕ, η Amadeus, η TravelPort και η Samsung.“Στόχος μας για το φετινό Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 είναι να παρουσιάσουμε νέες τάσεις, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να προσεγγίσουν τους πελάτες τους. Οι ψηφιακές πλατφόρμες δημιουργούν καινούρια δεδομένα και ο κλάδος του τουρισμού καλείται να προσαρμοστεί σε αυτά αλλά και να αξιοποιήσει τις νέες τάσεις προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα” σημειώνει η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α).

Platinum χορηγός είναι η COSMOTE, χρυσοί χορηγοί η Amadeus, η Handy και η HQPlus και ασημένοι χορηγοί οι Travelport, Zoottle, CyberlogicNelios, Webotel και WebOlution.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top