Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Στην Αθήνα το 2ο Συμπόσιο του ICAO, Global Aviation Cooperation

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Οκτώβριος 2017, 14:15

Το συμπόσιο με κεντρικό θέμα 'Managing Change: Building a safe, secure, and sustainable aviation community' ('Διαχείριση της Αλλαγής: Οικοδομώντας μια Ασφαλή Αειφόρο Αεροπορική Κοινότητα'), θα αποτελέσει πλατφόρμα για τη συζήτηση κομβικών θεμάτων, ανταλλαγή σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες και την ανάλυση βέλτιστων πρακτικών για την υποστήριξη ενός ασφαλούς μέλλοντος στον τομέα των αερομεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.


Στις 11-13 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο Divani Apollon Palace & Thalasso Hotel στη Βουλιαγμένη, το 2ο Παγκόσμιο Συμπόσιο του ICAO, για την Αεροπορική Συνεργασία (Second Global Aviation Cooperation Symposium / GACS 2), σε στενή συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με κεντρικό θέμα “Managing Change: Building a safe, secure, and sustainable aviation community” (“Διαχείριση της Αλλαγής: Οικοδομώντας μια Ασφαλή Αειφόρο Αεροπορική Κοινότητα”), το συμπόσιο θα αποτελέσει μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη συζήτηση κομβικών θεμάτων, την ανταλλαγή σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες και την ανάλυση βέλτιστων πρακτικών για την υποστήριξη ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού μέλλοντος στον τομέα των αερομεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μαζί, κυβερνητικοί φορείς, διαχειριστές αεροδρομίων, πάροχοι υπηρεσιών αεροναυτιλίας και άλλοι εκπρόσωποι από τον κλάδο των αερομεταφορών, θα συζητήσουν τους τρόπους βελτίωσης του συντονισμού και της παροχής τεχνικής συνεργασίας και βοήθειας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της πολιτικής αεροπορίας.

Μεταξύ των ενοτήτων που θα απασχολήσουν το Συμπόσιο, συμπεριλαμβάνονται: το Πρόγραμμα Τεχνικής Συνεργασίας του ICAO  για την υποστήριξη των αναγκών των Κρατών Μελών, η Ασφάλεια από έκνομες ενέργειες και Εξυπηρέτηση των αερομεταφορών, η Εποπτεία της Αεροπορικής  Ασφάλειας στο πλαίσιο της τεχνικής συνεργασίας, οι Υπηρεσίες Αεροναυτιλίας και οι νέες τεχνολογίες, η Ανάπτυξη Αερολιμένων και βέλτιστες πρακτικές, Ανάπτυξη Δεξιοτήτων  και Εκπαίδευση, καθώς και Χρηματοδότηση Έργων και Ενεργοποίηση Πόρων για την ανάπτυξη έργων.

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου θα μιλήσουν η γενική γραμματέας ICAO Dr. Fang Liu, ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνος Λιντζεράκος, ο πρόεδρος του ΔΑΑ κ. Δημήτριος Δημητρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΑΑ κ. Γιάννης Παράσχης, ο Ivan Galan, τεχνικός διευθυντής ICAO, o Luis Fonseca de Almeida, διευθυντής ICAO στο Παρίσι, ο Frank Brenner, γενικός διευθυντής του Eurocontrol και ο Salavatore Sciacchitano, ειδικός γραμματέας ECAC.

Στο συμπόσιο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από 191 κράτη-μέλη του ICAO.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top