Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΕίσοδος της Horwath HTL στην ελληνική τουριστική αγορά
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Είσοδος της Horwath HTL στην ελληνική τουριστική αγορά

Η συνεργασία Horwath HTL – OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχει στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού προσφέροντας πρακτικές και εφαρμοσμένες υπηρεσίες για θέματα περιφερειακής τουριστικής ανάπτυξης, θεματικού τουρισμού, εφαρμογής καινοτομιών, αναδιάρθρωσης ξενοδοχειακών μονάδων, προσέλκυσης και υποστήριξης επενδυτών κ.ά.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το launch event της Horwath HTL όπου ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και η είσοδός της στην ελληνική τουριστική αγορά.

Στο event συμμετείχαν πάνω από 50 στελέχη του Ελληνικού τουρισμού, και μίλησαν ο James Chappell, CEO and Global Business Director της Horwath HTL, ο Heinz Wehrle, Managing Partner, Horwath HTL Switzerland και ο κ. Χρήστος Μιχαηλίδης, CEO της Horwath HTL Κύπρου.

Η Horwath HTL είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία συμβούλων με εξειδίκευση στον κλάδο του τουρισμού. Έχει ιστορία άνω των 100 ετών, 45 εξειδικευμένα γραφεία σε 38 χώρες και έχει εκτελέσει πάνω από 16,000 έργα για διεθνείς τουριστικές αρχές, επενδυτές, ξενοδοχειακούς ομίλους και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η OCTANE Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 2007 και έχει εκτελέσει πάνω από 300 συμβουλευτικά έργα στην ελληνική αγορά για πελάτες στον τουρισμό και άλλους κλάδους.

Η συνεργασία έχει στόχο να υποστηρίξει την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού προσφέροντας πρακτικές και εφαρμοσμένες υπηρεσίες για θέματα περιφερειακής τουριστικής ανάπτυξης, θεματικού τουρισμού, εφαρμογής καινοτομιών, αναδιάρθρωσης ξενοδοχειακών μονάδων, προσέλκυσης και υποστήριξης επενδυτών κ.ά.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της OCTANE κ. Γιάννης Σπυρόπουλος, “ο συνδυασμός της εξειδικευμένης διεθνούς εμπειρίας της Horwath HTL με την εγχώρια τεχνογνωσία της 15μελούς ομάδας συμβούλων της OCTANE καθώς και η έμφαση που οι δύο εταιρείες δίνουν στην πρακτική και ουσιαστική υποστήριξη των πελατών τους μας καθιστούν εξαιρετικά χρήσιμους συνεργάτες για την υποστήριξη θεσμικών πελατών, επιχειρήσεων και επενδυτών στην παραγωγή άμεσης υπεραξίας για τις τουριστικές τους δραστηριότητες”.

Στη φωτογραφία, ο διευθύνων σύμβουλος της OCTANE κ. Γιάννης Σπυρόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024