Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Άλλα δύο κρητικά ξενοδοχεία έλαβαν πιστοποίηση με το πρότυπο 'We do local'

Άγγελος Ρεστάνης - 12 Οκτώβριος 2017, 14:21

We do local για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Sea Side Resort & Spa και το Apollonia Beach Resort & Spa.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το πολυτελές ξενοδοχείο του Μονοναύτη στην Αγία Πελαγία Κρήτης Sea Side Resort & Spa ολοκλήρωσε επιτυχώς και με πάρα πολύ καλή τεκμηρίωση όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Προτύπου “We do local”.

Έπειτα από επιτόπια επιθεώρηση και τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τον Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει 920/1000 βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειες που πράττει για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους πελάτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες προδιαγραφές της πιστοποίησης, τη γενικότερη φιλοσοφία στήριξης της τοπικής οικονομίας που εφαρμόζει το ξενοδοχείο και τόνισε: “Είναι ιδιαίτερη τιμή η πιστοποίηση με το σήμα ‘We do local’, ένα σήμα που άλλαξε τα δεδομένα του τουρισμού στον τόπο μας, μια πιστοποίηση που αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι, για να υποστηρίξουμε την Κρήτη μας και την τοπική οικονομία. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του Sea Side Resort & Spa, τις οικογένειες των αδερφών Ορφανάκη, για την πολύχρονη και άριστη συνεργασία μας, την κα Ιωάννα Μιχοπούλου, Executive Operations Manager που ηγείτο και επέβλεψε όλη την υλοποίηση για το concept ‘We Do Local’ όπως επίσης και το σύνολο του προσωπικού μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα”.


Η παραλία του Apollonia Beach Resort & Spa.


To Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, του Ομίλου Cyan group of hotels, πέρασε και αυτό επιτυχώς για τρίτη συνεχή χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του
προτύπου “We do local”, και συγκέντρωσε 980 / 1000 βαθμούς.

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από την Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειές του για την ανάδειξη της ιδιαίτερης κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.
Στη φωτογραφία, το Sea Side Resort & Spa.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top