Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTo Euroaxes Group φέρνει υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα στο Internet στο Bitzaro Grande στην Ζάκυνθο
Ξενοδοχεία

To Euroaxes Group φέρνει υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα στο Internet στο Bitzaro Grande στην Ζάκυνθο

Η πιστοποιημένη λύση All-IP TV που έχει εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο Bitzaro Grande στη Ζάκυνθο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασία της Teleste Corporation με τη Samsung Electronics Co. Ltd.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Bitzaro Grande επέλεξε την πιστοποιημένη λύση All-IP HTV της Samsung και της Teleste μέσω του Euroaxes Group, για να προσφέρει στους επισκέπτες του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Wi-Fi και διαδικτύου σε όλους τους ιδιωτικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Η πιστοποιημένη λύση All-IP TV που έχει εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο Bitzaro Grande στη Ζάκυνθο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασία της Teleste Corporation με τη Samsung Electronics Co. Ltd. H λύση περιλαμβάνει τηλεοράσεις Samsung HE694 στα δωμάτια και το DAH100 mini-CMTS της Teleste. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού, η λειτουργία και η υποστήριξη ολόκληρης της υλοποίησης πραγματοποιήθηκε από το Euroaxes Group, έναν όμιλο αποτελούμενο από εταιρείες τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, εξειδικευμένες στον τομέα του hospitality.

Το Bitzaro Grande είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων με 140 δωμάτια και σουίτες. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες του, προσφέρει άνετη και μοντέρνα διαμονή, καθώς και υπηρεσίες, όπως δωρεάν Wi-Fi και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο ανακαίνισης των εγκαταστάσεών του και προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών του, το ξενοδοχείο αποφάσισε να αναβαθμίσει τις δικτυακές υποδομές ευρυζωνικότητας και Wi-Fi. Στόχος, ήταν να παρέχεται ομαλή και αδιάλειπτη σύνδεση στο διαδίκτυο για όλους τους επισκέπτες και σε όλους τους χώρους.

Η κα Αγγελική Πολυχρονιάδη, γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου, αναφέρει: “Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για να το επιτύχουμε, αποφασίσαμε ότι ήταν σημαντικό να ανανεώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να αναβαθμίσουμε τα συστήματά μας, ώστε να παρέχουμε Wi-Fi / Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με το Euroaxes Group, έναν αναγνωρισμένο system integrator, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα της πρόσβασης των επισκεπτών μας στο διαδίκτυο”.

Επιλέχτηκε η λύση ALL-IP, προϊόν της συνεργασίας Samsung Electronics και Teleste, που αξιοποιεί την υφιστάμενη τηλεοπτική καλωδίωση της κτιριακής υποδομής για την παροχή ευρυζωνικής σύνδεσης υψηλών απαιτήσεων και υπηρεσιών Smart TV. Ως μέρος της λύσης, η διαχείριση του ευρυζωνικού δικτύου γίνεται από ένα Mini-CMTS, το DAH100 της Teleste, ενώ κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεοράσεις HE694 Hospitality TV της Samsung, με ενσωματωμένο cable modem για την παροχή υπηρεσιών τηλεόρασης και διαδικτύου.

“Η Samsung, όπως πάντα, συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ξενοδοχειακής αγοράς και προσφέρει μια ακόμα πιο ελκυστική εμπειρία στους πελάτες της. Είμαστε βέβαιοι ότι η λύση All-IP HTV, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Teleste, αποτελεί για το Bitzaro Grande μια απρόσκοπτη, οικονομικά αποδοτική και αποτελεσματική επιλογή, ικανοποιώντας τις υψηλές προσδοκίες των επισκεπτών του ξενοδοχείου”, δήλωσε ο Piotr Lipiec, διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Samsung Electronics στην Ευρώπη.

Δεδομένου ότι το Bitzaro Grande Hotel διέθετε ήδη ομοαξονική καλωδίωση, η ανάπτυξη της λύσης δεν απαιτούσε επεμβάσεις στο κτίριο. Η ανακαίνιση ολόκληρου του ξενοδοχείου με ευρυζωνικές συνδέσεις τύπου fiber, πραγματοποιήθηκε προκαλώντας ελάχιστη ενόχληση στους επισκέπτες και το έργο υλοποίησε με επιτυχία το Euroaxes Group.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε σε αυτό το έργο με τη Samsung Electronics και το Euroaxes Group και να προσφέρουμε αδιάλειπτη και γρήγορη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο στους πελάτες του Bitzaro Grande Hotel. Η ALL-IP HTV λύση που από κοινού αναπτύξαμε με την Samsung, δίνει την δυνατότητα στους ξενοδόχους να περάσουν στην IPTV εποχή ομαλά και άνετα, καθώς οι εργασίες αναβάθμισης δεν προκαλούν δυσκολίες στην καθημερινή λειτουργία του ξενοδοχείου”, εξήγησε ο Jonathan Rigby, διευθυντής Hospitality και Οπτικοακουστικών Λύσεων της Teleste Corporation.

Μία ολοκληρωμένη και συμπαγής λύση All-IPTV
Η συνεργασία Teleste – Samsung δημιούργησε μία ολοκληρωμένη λύση και ιδανική επιλογή για διανομή ΙΡ και Internet στους τομείς της φιλοξενίας, της υγείας και της ναυτιλίας -όπου η ανακαίνιση της καλωδιακής υποδομής είναι αδύνατη, δύσκολη ή πολύ δαπανηρή.

Η λύση βασίζεται στο ευρέως χρησιμοποιούμενο παγκοσμίως πρότυπο DOCSIS (Data Over Cable Service Interface Specification), το οποίο προσφέρει ταχύτητες Gigabit και ένα ισχυρό δίκτυο IP, αξιοποιώντας την υφιστάμενη ομοαξονική καλωδίωση. Ο συνδυασμός του DAH100 mini-CMTS της Teleste και των τηλεοράσεων Samsung HE694 Series, δημιουργεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στους επισκέπτες, να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από υπηρεσίες streaming και να ελέγχουν τα social media, παραμένοντας συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, από το δωμάτιο τους.

Γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση: Το DAH100 mini-CMTS της Teleste χρησιμοποιείται για την επέκταση του δικτύου IP μέσω της υφιστάμενης τηλεοπτικής καλωδίωσης. Καθώς δεν απαιτούνται εκ νέου καλωδιακές υποδομές στο κτίριο, η λύση μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς σημαντικές επεμβάσεις στα δωμάτια και διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Μειωμένα λειτουργικά κόστη και απρόσκοπτες υπηρεσίες: Το mini-CMTS DAH100 της Teleste, σε συνδυασμό με τις τηλεοράσεις της σειράς HE694 της Samsung, αναιρεί τη χρήση εξωτερικών modem ή άλλων συσκευών. Το σύνολο του hardware συνεργάζεται αρμονικά, μηδενίζοντας προβλήματα συμβατότητας και ελαχιστοποιεί τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπηρεσίες διαδικτύου και τηλεόρασης χωρίς διακοπές ή παρεμβολές.

Περισσότερη ευελιξία στον σχεδιασμό των δωματίων: Η χρήση των τηλεοράσεων της σειράς HE694 της Samsung –με ενσωματωμένο cable modem, περιορίζει σημαντικά τον απαιτούμενο εξοπλισμό, προσφέροντας περισσότερη ελευθερία στη διαρρύθμιση του δωματίου. Ο πολυτελής σχεδιασμός, η χρήση ποιοτικών υλικών και οι πλούσιες δυνατότητες της σειράς ΗΕ694, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024