Τελευταία νέα
ΑρχικήH Wizz Air ξεκινά δρομολόγια από την Αθήνα
Αεροπορικές

H Wizz Air ξεκινά δρομολόγια από την Αθήνα

Η Αθήνα γίνεται ο 144ος προορισμός της Wizz, με 8 νέα δρομολόγιαπου θα ξεκινήσουν το 2018. Η Wizz τώρα προσφέρει πτήσεις χαμηλού κόστους σε έξι ελληνικά αεροδρόμια, εντός του διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου της εταιρείας, με συνολικά 16 χαμηλού κόστους πτήσεις σε 7 χώρες.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Wizz Air ανακοίνωσε την έναρξη των πτήσεών της από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την εγκαινίαση 8 νέων δρομολογίων το 2018, προς Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, Λιθουανία, Δημοκρατία της Μολδαβίας και Πολωνία.

H Αθήνα, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ευρώπη, διάσημη ως δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός αλλά και κόμβος για επαγγελματικό ταξίδι, γίνεται ο 144ος προορισμός που συνδέεται με το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο χαμηλού κόστους της WIZZ, το οποίο προσφέρει οικονομικά προσιτές πτήσεις σε 43 χώρες στην Ευρώπη και όχι μόνο. Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ελληνική αγορά, η Wizz τώρα προσφέρει πτήσεις χαμηλού κόστους σε έξι ελληνικά αεροδρόμια, εντός του διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου της εταιρείας, με συνολικά 16 χαμηλού κόστους πτήσεις σε 7 χώρες. Οι ταξιδιωτικές επιλογές που η Wizz προσφέρει από την Αθήνα στο σύνολο των επιβατών (ταξίδι αναψυχής ή για επαγγελματικούς λόγους) συνθέτουν ένα εκτενές δίκτυο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ταξιδιώτη, το οποίο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τόσο τον εισερχόμενο όσο και τον εξερχόμενο τουρισμό και θα βελτιώσει επίσης τους επαγγελματικούς δεσμούς μεταξύ των συγκεκριμένων χωρών. Η Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και η Σόφια θα εξυπηρετούνται καθημερινά. Οι νέες πτήσεις προς Κλουζ-Ναπόκα (Ρουμανία) Κουτάισι (Γεωργία), Κισινάου (Δημοκρατία της Μολδαβίας) και Κατοβίτσε (Πολωνία), θα προσφέρουν στους Έλληνες επιβάτες και στους επισκέπτες της Ελλάδας ένα ιδιαίτερα βολικό πρόγραμμα, με δύο εβδομαδιαίες ανταποκρίσεις, ενώ το Βίλνιους (Λιθουανία) θα εξυπηρετείται 3 φορές την εβδομάδα.

Η σημερινή ανακοίνωση αυξάνει το επιχειρησιακό έργο της Wizz Air κατά 447% το 2018, με περισσότερες από 600.000 θέσεις σε 16 δρομολόγια σε 7 χώρες, διαθέσιμες από 6 ελληνικά αεροδρόμια, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας τον εγχώριο τουρισμό και τον κλάδο των αερομεταφορών.  Κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2017, η κίνηση της  Wizz προς και από την Ελλάδα αυξήθηκε κατά 45%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο το προηγούμενο έτος, με συνολική μεταφορά 87.000 επιβατών. Επιπλέον, από την πρώτη πτήση στην Ελλάδα το 2004, περισσότεροι από 557.000 επιβάτες έχουν επωφεληθεί από τις χαμηλές τιμές της WIZZ και έχουν απολαύσει την εξαιρετική εμπειρία της πτήσης με την εταιρεία προς και από την Ελλάδα.


Ο Chief Commercial Officer της Wizz Air, κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος, με την κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ.

Οι επιβάτες της Wizz Air μπορούν εύκολα να κάνουν κράτηση στο wizzair.com, το ιδιαίτερα εύχρηστο και διαδραστικό site, ή μέσω του δωρεάν app για κινητά, το οποίο έχει σχεδιασθεί για χρήστες που αγαπούν την τεχνολογία, βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση και ζητούν την πιο γρήγορη πρόσβαση. Επιθυμώντας πάντα να προσαρμόζει τις υπηρεσίες της στις ανάγκες των πελατών της, η  Wizz προσφέρει διαφορετικά προσαρμοσμένες τιμές στις ανάγκες κάθε επιβάτη, τα “Wizz Go” και “Wizz Plus”, που εξασφαλίζουν εκπτωτικά τιμολογιακά πακέτα για επιπλέον υπηρεσίες και οφέλη για τους επιβάτες που θέλουν να απολαμβάνουν μεγάλη ευελιξία και τη μεγαλύτερη άνεση καθόλο το ταξίδι: από τη στιγμή της online κράτησης, έως την άφιξη στον προορισμό επιλογής.

Η εταιρεία συνεχώς επιδιώκει να βελτιώνει το ταξίδι των πελατών της και πρόσφατα εισήγαγε καινοτόμες υπηρεσίες, όπως το Fare Lock, το οποίο δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιβατών που θέλουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή τιμή, και το Flexible Travel Partner, σχεδιασμένο για πελάτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση της πτήσης τους εξασφαλίζοντας τιμές χαμηλού κόστους αρκετά νωρίς, ενώ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι οι συνταξιδιώτες τους.

Τα νέα δρομολόγια της Wizz Air από την Αθήνα

Χώρα

Πόλη

Ημέρες

Έναρξη

Ρουμανία

Βουκουρέστι

καθημερινά

25 Μαρτίου 2018

Κλουζ-Ναπόκα

Τετάρτη, Σάββατο

25 Μαρτίου 2018

Ουγγαρία

Βουδαπέστη

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή (μεταξύ 25 Μαρτίου-18 Σεπτεμβρίου)

25 Μαρτίου 2018

καθημερινά από 18 Σεπτεμβρίου

Βουλγαρία

Σόφια

καθημερινά

25 Μαρτίου 2018

Γεωργία

Κουτάισι

Πέμπτη, Κυριακή

17 Μαίου 2018

Πολωνία

Κατοβίτσε

Τρίτη, Σάββατο

9 Μαρτίου 2018

Λιθουανία

Βίλνιους

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

27 Μαρτίου 2018

Δημοκρατία της Μολδαβίας

Κισινάου

Τετάρτη, Κυριακή

25 Μαρτίου 2018

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024