Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την επένδυση κινηματογραφικών υποδομών και παραγωγών στη Σύρο
Επενδύσεις

Το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την επένδυση κινηματογραφικών υποδομών και παραγωγών στη Σύρο

Εκτενής συζήτηση της Έλενας Κουνρουρά με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Steven Bernstein για τα επενδυτικά σχέδια για τη λειτουργία σχολής κινηματογράφου και δημιουργίας στούντιο οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Steven Bernstein. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και η αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα επενδυτικά σχέδια για τη λειτουργία σχολής κινηματογράφου και δημιουργίας στούντιο οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο και δόθηκε έμφαση στις προοπτικές που υπάρχουν για την τουριστική αξιοποίηση και τα οφέλη στην παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού.

Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση της υπουργού με τους επενδυτές. Η κα Κουντουρά τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τη μεγάλη αυτή επένδυση κινηματογραφικών υποδομών και παραγωγών, που θα αποφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες, στην απασχόληση  και στην εθνική οικονομία, και στη διεθνή προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού μέσα από την παραγωγή ταινιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024