Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα boutique ξενοδοχεία στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Τα boutique ξενοδοχεία στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show

Θα παρουσιαστούν ιδέες για το Design, τις Online Κρατήσεις αλλά και τη γαστρονομία των boutique ξενοδοχείων.

Τα boutique ξενοδοχεία αποτελούν μια από τις δυναμικότερες κατηγορίες καταλυμάτων στην Ελλάδα, διαμορφώνοντας σημαντικά το προφίλ του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος. Στο 100% Hotel Show, ιδιοκτήτες και στελέχη boutique ξενοδοχείων αποτελούσαν πάντα μία από τις κορυφαίες κατηγορίες επισκεπτών, με τη διοργάνωση να δίνει έμφαση στην παροχή λύσεων και προτάσεων για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του συγκεκριμένου κλάδου.

Στην 5η διοργάνωση του 100% Hotel Show (17-20 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας), τα boutique ξενοδοχεία θα βρουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξής τους, αφού η διοργάνωση φρόντισε για την παρουσίαση στοχευμένων λύσεων με επίκεντρο τις ανάγκες τους…

Ειδική ενότητα για τη Γαστρονομία σε Boutique Ξενοδοχεία
Η γαστρονομία παίζει πλέον καθοριστικό ρόλο στη boutique εμπειρία των ταξιδιωτών, με τους ξενοδόχους να έχουν άμεση ανάγκη για εξεύρεση εξειδικευμένων προτάσεων. Στην κατεύθυνση αυτή, θα στηθεί για πρώτη φορά το Gastronomy Village, στο οποίο σημαντικές εταιρείες, θα δώσουν μέσα από εμπνευσμένα concepts ιδέες για Πρωινό Ξενοδοχείου, Cocktails, το ρόλο του Cafe αλλά και το mini bar.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα πιο κάτω γαστρονομικά concepts:

  • Cocktail Lab by Caipi One: Με στόχο την αναβάθμιση του Bar και των cocktails, που αποτελούν βασική πηγή εσόδων για το τμήμα του F&B.
  • Hotel Magic Breakfast by Cap Cap: Με στόχο την ανάδειξη ενός Food story-telling Concept στο πρωινό, που αποτελεί σημείο ικανοποίησης του πελάτη.
  • Hotel Espresso Point by Taf: Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας του καλού καφέ και της προοπτικής να αποτελέσει σημείο αναφοράς του F&B Revenue.
  • Mpakaliko by Living Postcards: Με στόχο την ενσωμάτωση ελληνικών προϊόντων στο Mini Bar και την πιθανή αύξηση των εσόδων του.

Workshops για την ανάπτυξη των Boutique ξενοδοχείων
Τα Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν σημείο αναφοράς για τους ιδιοκτήτες boutique ξενοδοχείων, αφού παρέχουν υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία και χρήσιμες λύσεις. Με μόνη προϋπόθεση το έγκαιρο pre-registration και εντελώς δωρεάν, οι ξενοδόχοι μπορούν να παρακολουθήσουν στοχευμένα workshops σχετικά με κομβικά κομμάτια όπως το Housekeeping, το Boutique Hotel Branding και η προώθηση εστιατορίων & spa, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το Airbnb και την αύξηση των αυτόνομων κρατήσεων.

Ενδεικτικές θεματολογίες των Workshops για Boutique ξενοδοχεία:

  • Hotel Housekeeping: Πώς να οργανώσετε το Housekeeping Τμήμα του ξενοδοχείου σας με στόχο την οικονομικότερη διαχείριση αλλά και την ικανοποίηση των πελατών σας, συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές.
  • Boutique Hotel Branding: Πώς να αποτυπώσετε και να επικοινωνήσετε το brand σας, αναβαθμίζοντας την εικόνα και τις πωλήσεις σας.
  • Hotel Upselling Methods: Πώς να αυξήσετε την κερδοφορία του καταλύματός σας αυξάνοντας τις πωλήσεις του Bar, του Spa, αλλά και άλλων υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας.

Εκθέτες για όλα τα στάδια δημιουργίας ενός boutique ξενοδοχείου
Μόνιμος στόχος του 100% Hotel Show, είναι να μπορεί ο επισκέπτης κατά την επίσκεψή του στην έκθεση, να βρει όλους τους προμηθευτές και συνεργάτες που θα χρειαστεί για να στήσει ένα ξενοδοχείο – από τα θεμέλια, μέχρι και την τοποθέτησή του στην αγορά. Αυτό έχει επιτευχθεί απόλυτα, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να συναντήσει επιλεγμένες εταιρείες από όλα τα στάδια ανέγερσης ενός ξενοδοχείου, αλλά και υπηρεσίες που συνεισφέρουν στην αποτελεσματική προώθηση και στις πωλήσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024