Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ηπείρου σε κορυφαίο τουριστικό τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας
Προβολή προορισμού

Προβολή της Ηπείρου σε κορυφαίο τουριστικό τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας

Τηλεοπτικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα με θέμα τα αξιοθέατα και τον γαστρονομικό πλούτο της Ηπείρου, τα οποία θα προβληθούν σε δύο ημίωρα ντοκιμαντέρ.

Μια ουσιαστική πρωτοβουλία για την προβολή της Ηπείρου στη Ρωσία και κατ’επέκταση στην προσέλκυση τουριστών από κράτη της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων  Κρατών (χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης), αποτελεί η άφιξη τηλεοπτικού συνεργείου, το οποίο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου.

Το τηλεοπτικό συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα με θέμα τα αξιοθέατα και τον γαστρονομικό πλούτο της Ηπείρου, τα οποία θα προβληθούν σε δύο ημίωρα ντοκιμαντέρ στη δημοφιλή εκπομπή “Planeta Vkusov” (Πλανήτης Γεύσεων) του κορυφαίου τουριστικού τηλεοπτικού σταθμού της Ρωσίας Moya Planeta (Ο Πλανήτης μου), που συγκεντρώνει περισσότερους από 75 εκατ. τηλεθεατές στη Ρωσία και τις χώρες ΚΑΚ, και πάνω από 1 εκατ. συνδρομητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη ρωσική αποστολή έχει συντονίσει το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος της Μόσχας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και κατά τόπους φορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024