Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο 2ο Ανοικτό Συνέδριο του ΣΕΤΚΕ και 'πρεμιέρα' για το 'Καλάθι Πρωινού' το Νοέμβριο
Συνέδρια

Το 2ο Ανοικτό Συνέδριο του ΣΕΤΚΕ και 'πρεμιέρα' για το 'Καλάθι Πρωινού' το Νοέμβριο

Η ΣΕΤΚΕ θα κάνει την πρώτη, επίσημη παρουσίαση του 'Καλαθιού Πρωινού', σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου. στο πλαίσιο προώθησης του προγράμματος Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου 'Aegean Breakfast Basket'.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Ανοικτού Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), η συνομοσπονδία διεξάγει το 2ο Ανοικτό Συνέδριό της. Το συνέδριο, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί αρχές Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης EXPOHOTEL 2017, τελικά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της έκθεσης XENIA 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, αλλά και της τουριστικής χρονιάς που πέρασε. Παράλληλα, τις εργασίες του συνεδρίου θα απασχολήσουν ο σχεδιασμός, οι στόχοι και οι νέες δράσεις της διοίκησης της ΣΕΤΚΕ, όπως είναι ο “τουρισμός εμπειρίας”, αλλά και όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν στο σύνολο του τον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων.

Το περυσινό, πρώτο Ανοικτό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας λειτούργησε ως αφετηρία ενός ποιοτικού και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και των επιχειρηματιών-μελών της.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, βασικός στόχος του συνεδρίου είναι να προσφέρει μία αξιοσημείωτη ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στη διοίκηση και τα μέλη της ΣΕΤΚΕ, ένα βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τουριστικών καταλυμάτων στις μέρες μας.

Επίσης, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος θα κάνει την πρώτη, επίσημη παρουσίαση του “Καλαθιού Πρωινού”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο προώθησης του προγράμματος Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου “Aegean Breakfast Basket”.

Η νέα υπηρεσία της ΣΕΤΚΕ, που στόχο έχει τη διασύνδεση του πολιτισμικού, γαστρονομικού πλούτου της χώρας με τη διαμονή και τη φιλοξενία στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Το “Καλάθι Πρωινού”, το οποίο επιμελείται ο chef κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, αποσκοπεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους τα τουριστικά καταλύματα, αποδίδοντας άμεση, προστιθέμενη αξία στο παρεχόμενο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024