Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέα ιστοσελίδα για το Creta Maris Beach Resort

Άγγελος Ρεστάνης - 18 Οκτώβριος 2017, 12:13

Ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει όλες τις κατηγορίες των δωματίων του Creta Maris Beach Resort, το All-Inclusive πρόγραμμά του, τις εγκαταστάσεις του, το Πρόγραμμα Αειφορίας του, αλλά και σημαντικά στοιχεία για τη λειτουργία του ξενοδοχείου που στηρίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και των ανθρώπων της.


Η νέα ιστοσελίδα του Creta Maris Beach Resort είναι πλέον διαθέσιμη στο κοινό, προσφέροντας μια ανανεωμένη και πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης, με σύγχρονη εμφάνιση και εμπλουτισμένο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο αναβάθμισης της εταιρικής online εικόνας του, υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του cretamaris.gr, με σκοπό την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.).

Η νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου “ταξιδεύει” το χρήστη μέχρι την Κρήτη, μέσα από όμορφες φωτογραφίες και ολοκληρωμένες περιγραφές. Ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει όλες τις κατηγορίες των δωματίων του Creta Maris Beach Resort, το All-Inclusive πρόγραμμά του, τις εγκαταστάσεις του, το Πρόγραμμα Αειφορίας του, αλλά και σημαντικά στοιχεία για τη λειτουργία του ξενοδοχείου που στηρίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και των ανθρώπων της.

Πέρα όμως από αυτές τις πληροφορίες στο cretamaris.gr οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό που επέλεξαν για τις διακοπές τους, όπως είναι η ιστορία και ο πολιτισμός του, τα δρώμενα και οι τοπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, οι τοπικές γεύσεις και κουζίνα του αλλά και όλα τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσουν κατά την παραμονή τους στο νησί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top