Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Trivago ξεκινά να προσφέρει επιχειρηματικά εργαλεία σε ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Η Trivago ξεκινά να προσφέρει επιχειρηματικά εργαλεία σε ξενοδοχεία

Ενώ η Trivago θα παρέχει την τεχνολογία, η Trivago Hotel Relations θα προσφέρει στους πωλητές τη δυνατότητα να προσελκύσουν ξενοδόχους για να χρησιμοποιήσουν τα βοηθητικά 'εργαλεία' τους.

Η Trivago δημιούργησε μια θυγατρική, η οποία εστιάζει στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τη συντήρηση επιχειρηματικών λογισμικών υπηρεσιών και τεχνολογιών, που χρησιμοποιούνται από τα ξενοδοχεία για τη βελτίωση των κρατήσεών τους.

Η Trivago Hotel Relations είναι μια πλήρης θυγατρική εταιρεία, αλλά τα κέρδη και τα έσοδά της δε θα διαχωρίζονται, ανέφερε η εταιρεία. Ενώ η Trivago θα παρέχει την τεχνολογία, η Trivago Hotel Relations θα προσφέρει στους πωλητές τη δυνατότητα να προσελκύσουν ξενοδόχους για να χρησιμοποιήσουν τα βοηθητικά “εργαλεία” τους.

Ενώ η βασική υπηρεσία αναζήτησης ξενοδοχείων της εταιρείας – μια πλατφόρμα marketing, που ονομάζεται Trivago Hotel Manager – είναι δωρεάν, οι άλλες τρεις υπηρεσίες της είναι επι πληρωμή, δηλαδή: ένα εργαλείο διαφήμισης που ονομάζεται Rate Connect, ένα σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων που προσφέρει επίσης μια μηχανή κρατήσεων για την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, και αναλυτικά εργαλεία που βοηθούν με τη ρύθμιση των τιμών.

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές πληρωμής, ανάλογα με κάθε ξενοδοχείο. Για παράδειγμα, το Trivago Pro έχει ετήσιο κόστος, ενώ το Rate Connect λειτουργεί με μοντέλο κόστους ανά κλικ. Το Base7 είναι μια συνδρομητική υπηρεσία, το κόστος της οποίας ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων στο ξενοδοχείο.

Η νέα θυγατρική της Trivago θα επικεντρωθεί στις πωλήσεις, ενώ οι μηχανικοί θα βασίζονται στην κεντρική επιχειρηματική μονάδα της Trivago. Η θυγατρική αποκλειστικά πωλήσεων της σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική της “ταυτότητα”, εργασιακή κουλτούρα και επωνυμία, ώστε να προσλάβει πωλητές.

Η εταιρεία θα έχει έδρα το Düsseldorf, στη Γερμανία Germany και ήδη απασχολεί 160 άτομα, με σχέδια να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό αυτό τον επόμενο χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024