Τελευταία νέα
ΑρχικήΤο Aktina Travel Group χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
Τουριστικά γραφεία

Το Aktina Travel Group χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

'Η επιμονή, η σωστή οργάνωση, η ευγένεια, αλλά και η σκληρή δουλειά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ταξιδιωτικό μας όμιλο. Η χορηγία ήρθε ως μια φυσική εξέλιξη της μέχρι τώρα συνεργασίας μας', δήλωσε η αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group.

Το Aktina Travel Group ανακοίνωσε τη χορηγία του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη σεζόν 2017/18. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Aktina Travel Group, με δραστηριοποίηση στην αγορά για πάνω από 40 χρόνια, ενώνει τις δυνάμεις του με την κορυφαία ομάδα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’αυτήν τη συνεργασία. Το ΑΚΤΙΝΑ Travel Group, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα θα βρίσκεται δίπλα μας τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στοχεύοντας σε κοινές, υψηλές… πτήσεις και συνεχίζοντας να προσφέρει στην ομάδα μας ασφαλή ταξίδια κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής σεζόν με πολλές μετακινήσεις όπως γνωρίζουμε”.

Η αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group, κα Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Aktina Travel Group ταυτίζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μέσω αυτής της χορηγίας. Η επιμονή, η σωστή οργάνωση, η ευγένεια, αλλά και η σκληρή δουλειά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ταξιδιωτικό μας όμιλο. Η χορηγία ήρθε ως μια φυσική εξέλιξη της μέχρι τώρα συνεργασίας μας και αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία και για τους τρείς στόχους της χρονιάς!”.

Το Aktina Travel Group ως επίσημος χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θα ταξιδέψει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024