Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣτην τελική ευθεία για το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017
Συνέδρια

Στην τελική ευθεία για το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017

Οι νέες τάσεις στο χώρο της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό θα παρουσιαστούν στο διήμερο συνέδριο στις 24-25 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την έναρξη των εργασιών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 46, Αθήνα).

Στην 5η του χρονιά το φετινό Digi.travel έχει καταφέρει να αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό όσον αφορά τον τομέα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών από τις τουριστικές επιχειρήσεις με τη θεματολογία στη φετινή έκδοση να περιλαμβάνει ορισμένα από τα σημαντικότερα θέματα και τάσεις όπως είναι οι λύσεις εικονικής πραγματικότητας, η βελτιστοποίηση των πωλήσεων μέσω ψηφιακών πλατφορμών και οι δυνατότητες που φέρνουν οι σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές και πληροφοριακές υποδομές.

Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications.

Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από τη διεθνή αλλά και την εγχώρια τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία όσον αφορά το ζήτημα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών από τον τουριστικό κλάδο. Οι ομιλητές θα επικεντρωθούν σε θέματα όπως είναι η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε ένα ξενοδοχείο, ενώ θα παρουσιαστεί η ευρεία γκάμα λύσεων COSMOTE, όπως και το VR, το οποίο αποτελεί μία από τις νέες και πλέον βασικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2017 είναι γνωστά και σημαντικά στελέχη της εγχώριας αγοράς, όπως ο κ. Ντένης Κουτούδης (LinkedSuperPowers) και o Peter Jordan (Toposhophy), ενώ η λίστα περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη από κολοσσούς του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών όπως είναι η COSMOTE, η Amadeus, η Travelport και η Samsung.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α).

Platinum χορηγός είναι η COSMOTE, χρυσοί χορηγοί η Amadeus, η Handy και η HQPlus και ασημένοι χορηγοί οι Samsung, TravelPort, Zoottle, Cyberlogic, Nelios, Webotel και WebOlution.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024