Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία μέσω νομικών διαδικασιών μεταξύ Ryanair, Google και eDreams
Αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνία μέσω νομικών διαδικασιών μεταξύ Ryanair, Google και eDreams

Οι τρεις εταιρείες Ryanair, Google και eDreams έφτασαν σε επίλυση των νομικών ζητημάτων τους, η οποία θα ωφελήσει καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη.

Οι εταιρείες Ryanair, Google και eDreams επιβεβαίωσαν χθες ότι υπήρξε διακανονισμός για να ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες μεταξύ των τριών μερών οι οποίες είναι σε εξέλιξη από το 2015.

Η προσφυγή της Ryanair στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιρλανδίας κατά της Google και της eDreams αφορούσαν στις online διαφημίσεις της eDreams στην πλατφόρμα Google AdWords.

Οι τρεις εταιρείες Ryanair, Google και eDreams έφτασαν σε επίλυση των νομικών ζητημάτων τους, η οποία θα ωφελήσει καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη. Οι προϋποθέσεις του διακανονισμού παραμένουν εμπιστευτικές και απόρρητες μεταξύ των μερών.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη και καλωσορίζουμε τα νέα αυτά μέτρα, τα οποία θα προσφέρουν διαφάνεια σε ότι αφορά τη διαφήμιση αεροπορικών εισιτηρίων στο διαδίκτυο προς όφελος των επιβατών μας. Είμαστε χαρούμενοι που το ζήτημα έχει επιλυθεί και καλωσορίζουμε αυτές τις δεσμέυσεις για φιλική προς το χρήστη διαφήμιση στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Google AdWords”.

Εκπρόσωπος της Google επεσήμανε ότι “είμαστε χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με τη Ryanair και την eDreams. Διαθέτουμε ξεκάθαρες πολιτικές όσον αφορά το είδος των διαφημίσεων που επιτρέπουμε να υπάρχουν στις πλατφόρμες μας και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε το καλύτερο δυνατό για τους καταναλωτές”.

Ο Robert McNamara της eDreams τόνισε: “Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη να επωφελούνται από τις χαμηλότερες τιμές και τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στο όφελος των πελατών μας και ελπίζουμε η συγκεκριμένη συμφωνία να επιτρέψει σε όλους τους εμπλεκόμενους να επικεντρωθούν στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών σε όλους τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024