Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕκδήλωση της κινεζικής Hainan Airlines για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες
Αεροπορικές εταιρείες

Εκδήλωση της κινεζικής Hainan Airlines για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, γενικός διευθυντής της Discover the World, ενώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας.

Η Hainan Airlines οργάνωσε χθες Πεμπτη 19 Οκτωβρίου την ετήσια εκδήλωσή της στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα, όπου και παραβρέθηκε ο Oliver Lubich, Sales & Marketing Manager στη Hainan Airlines. Παραβρέθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας, ενώ την εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ελληνοκινέζικου Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης με το γιο του κ. Νικόλαο Γιαννίδη, μέλος του ΔΣ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, γενικός διευθυντής της Discover the World, όπου καλωσόρισε τους παρεβρισκόμενους και ευχαρίστησε τον κ. Lubich για την παρουσία του. Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση της Hainan Airlines όπου οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club – που είναι το frequent flyer program μαζί με τις Hong Kong Airlines, Grand China Air, Lucky Air, Tianjin Airlines, Capital Airlines, Fuzhou Airlines, κ.λπ. – το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια,  κ.λπ.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε επίσημο δείπνο, τα στελέχη της Discover the World, μαζί με τον κ. Lubich να συζητήσουν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Σημειώνεται ότι μετά από κλήρωση, η κα Άννα Φουγάλα από το Gelasakis Travel κέρδισε ένα μοντέλο αεροπλάνου της Hainan Airlines ως αναμνηστικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024