Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠέντε κρουαζιερόπλοια, 27 χώρες και 92 λιμάνια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα Celebrity Cruises
Κρουαζιέρα

Πέντε κρουαζιερόπλοια, 27 χώρες και 92 λιμάνια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα Celebrity Cruises

Το Celebrity Edge θα ταξιδέψει το 2019 τους επιβάτες στην περιοχή της Μεσογείου με μια σειρά 7νυχτων έως 11νυχτων δρομολογίων στις πιο αντιπροσωπευτικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις, όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη.

Από την Αθήνα μέχρι τη Βαρκελώνη και το Ρέικιαβικ, η Celebrity Cruises καλύπτει όλη την Ευρώπη με το βραβευμένο στόλο της προσφέροντας ασυναγώνιστες διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας. Το 2019, η Celebrity θα έχει πέντε κρουαζιερόπλοια, συμπεριλαμβανομένου και του υπερσύγχρονου Celebrity Edge, να κάνουν δρομολόγια σε αυτή την περιοχή, με στάσεις σε 27 διαφορετικές χώρες, διανυκτερεύσεις σε 16 πόλεις και επισκέψεις σε περισσότερα από 90 λιμάνια – ανάμεσα στα οποία τρία νέα λιμάνια που μπαίνουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της Celebrity: Ναύπλιο (Ελλάδα), Ριέκα (Κροατία) και Σάντα Μαργκαρίτα (Ιταλία).

“Από τα εξαιρετικά ολοκαίνουρια δρομολόγια μας, που περιλαμβάνουν τα τρία αυτά νέα λιμάνια, μέχρι τις διανυκτερεύσεις σε 16 μοναδικές πόλεις σε όλη την Ευρώπη και τις ειδικά σχεδιασμένες εκδρομές μας, η Celebrity Cruises είναι δίκαια αναγνωρισμένη ως η Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας στην Ευρώπη”, δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity.

Όπως αποκαλύφθηκε από την Lisa Lutoff-Perlo σε αποκλειστική εκδήλωση στο Somerset House του Λονδίνου, το Celebrity Edge θα ταξιδέψει το 2019 τους επιβάτες στην περιοχή της Μεσογείου με μια σειρά 7νυχτων έως 11νυχτων δρομολογίων στις πιο αντιπροσωπευτικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις, όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Τα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν επίσης δύο από τα νέα λιμάνια: το Ναύπλιο, μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη με την κλασική ελληνική νησιώτικη αισθητική και την Σάντα Μαργκαρίτα της Ιταλίας, μια γραφική παραθαλάσσα κωμόπολη πόλη κοντά στο Πορτοφίνο. Με τον επαναστατικό σχεδιασμό του –που υπογραμμίζεται από καινοτόμα στοιχεία, όπως το Magic Carpet και η καμπίνα που σχεδιάστηκε ειδικά για το Edge (Edge Stateroom with Infinite Veranda) – οι επιβάτες δε θα έχουν δει ποτέ την Ευρώπη όπως πάνω στο Celebrity Edge.

Εκτός από το Celebrity Edge, η Celebrity Cruises θα έχει άλλα τέσσερα βραβευμένα πλοία της στην Ευρώπη: Celebrity Infinity, Celebrity Constellation, Celebrity Reflection και Celebrity Silhouette.

Celebrity Infinity
Το 2019, το Celebrity Infinity θα επιστρέψει στην Ευρώπη για πρώτη φορά από το 2014, προσφέροντας 7νυχτα έως 12νυχτα δρομολόγια με στάσεις σε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς χώρες της περιοχής, όπως η Ιταλία, η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κροατία.

Με την εναλλαγή των 7νυχτων δρομολογίων από τη Βενετία στη Ρώμη και από τη Ρώμη στη Βενετία, το Celebrity Infinity προσφέρει στους επιβάτες την ευελιξία να δημιουργήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακές διακοπές με back-to-back 14νυχτη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Αυτά τα συνδυασμένα δρομολόγια δεν επαναλαμβάνουν τα ίδια λιμάνια κατά μήκος της πορείας και περιλαμβάνουν μια ξεχωριστή διανυκτέρευση στην πόλη της Βενετίας.

Celebrity Constellation
Το Celebrity Constellation θα επιστρέψει επίσης στην Ευρώπη το 2019 με συναρπαστικά, νέα δρομολόγια, που θα περιλαμβάνουν και στάση σε ένα ολοκαίνουργιο λιμάνι, το Ριέκα στην Κροατία. Οι σύγχρονοι εξερευνητές αλλά και λάτρεις της πολυτελείας θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία 9νυχτων και 10νυχτων δρομολογίων από τη Βενετία,τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη. Το Celebrity Constellation θα ταξιδέψει τους επισκέπτες κατά μήκος των Δαλματικών Ακτών, της Γαλλικής Ριβιέρας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ελληνικών νησιών. Τα εναλλασσόμενα / συνδυασμένα δρομολόγια προσφέρουν στους επιβάτες την ευκαιρία να κάνουν κράτηση 9νυχτων και 10νυχτων δρομολογίων, δημιουργώντας διαδρομές σε όλη την Ευρώπη.

Celebrity Reflection
Για το 2019, το Celebrity Reflection θα ξεκινά από το Δουβλίνο και το Άμστερνταμ προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δρομολογίων  για απαράμιλλες ευρωπαϊκές διακοπές, με 8νυχτα ή 12νυχτα δρομολόγια σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη, από τα βρετανικά νησιά μέχρι τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και την Ισλανδία. Οι επιβάτες θα επισκεφθούν τα εμβληματικά λιμάνια της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ρέικιαβικ (Ισλανδία), του Λέρουικ (Σκωτία), του Μπέλφαστ (Βόρεια Ιρλανδία), τα Νορβηγικά Φιορδ, την Αγία Πετρούπολη (Ρωσία) και πολλά άλλα. Στο Δουβλίνο δε το κρουαζιερόπλοιο θα διανυκτερεύσει.

Celebrity Silhouette
Το Celebrity Silhouette επιστρέφει στο Σαουθάμπτον το 2019 για να προσφέρει μια ποικιλία δρομολογίων από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις σε μερικούς από τους εντυπωσιακούς προορισμούς στην Ευρώπη, όπως η Σκανδιναβία, τα Νορβηγικά Φιορδ, η Ιρλανδία και η Ισλανδία. Οι επιβάτες θα απολαύσουν διανυκτερεύσεις στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου θα μπορούν να θαυμάσουν τα πάντα: από το ρωσικό μπαλέτο έως το Μουσείο Ερμιτάζ και τα περίφημα παλάτια της ρωσικής δυναστείας.

Άλλες πόλεις κατά τη διάρκεια της “σκανδιναβικής εποχής” του Celebrity Silhouette είναι το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, η Κοπεγχάγη, το Ελσίνκι, η Στοκχόλμη και το Ταλίν. Το πλοίο θα κάνει επίσης δρομολόγια 12 και 14 νυχτών στην Ιρλανδία και την Ισλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024