Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣαντορίνη – Φρανκφούρτη με Lufthansa από το καλοκαίρι του 2018
Αεροπορικές εταιρείες

Σαντορίνη – Φρανκφούρτη με Lufthansa από το καλοκαίρι του 2018

Η Σαντορίνη ανάμεσα στους νέους προορισμούς από τη Φρανκφούρτη. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η Lufthansa θα προσθέσει στο δρομολόγιο Αθήνα – Φρανκφούρτη 4 επιπλέον πτήσεις/εβδομάδα, ποθ θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa για το 2018 ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους ελκυστικούς προορισμούς για ονειρεμένες διακοπές. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το δίκτυο των Ευρωπαϊκών πτήσεων του κορυφαίου γερμανικού αερομεταφορέα διευρύνεται με πέντε νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς που ικανοποιούν τις προτιμήσεις κάθε ταξιδιώτη – διακοπές δίπλα στη θάλασσα, ταξίδια εξερεύνησης ή περιηγήσεις στην πόλη. Η Lufthansa προσφέροντας τακτικά αεροπορικά δρομολόγια θα πετά τους επιβάτες της προς τις διακοπές των ονείρων τους τις “ωραιότερες εβδομάδες” του έτους. Όλες οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Νέοι προορισμοί από τη Φρανκφούρτη
Την καλοκαιρινή περίοδο 2018 η Lufthansa θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς τη Σαντορίνη. Το δρομολόγιο Φρανκφούρτη – Σαντορίνη θα εκτελείται κάθε Σάββατο από τις 31 Μαρτίου 2018 με Airbus A320.

  • LH1288: FRA 13:25 – 17:25 JTR
  • LH1289: JTR 18:20 – 20:30 FRA

“Με συνέπεια στη στρατηγική του απόφαση να επενδύει διαρκώς και με μακροχρόνιο ορίζοντα στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, ο Όμιλος Lufthansa φέρνει το αγαπημένο ελληνικό νησί, τη Σαντορίνη, ακόμα πιο κοντά σε ταξιδιώτες απ´ όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους πέντε νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς που επιλέχθηκαν για να ενταχθούν στο πρόγραμμά μας για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο δε θα μπορούσε να μην είναι μια σταθερή αξία του ελληνικού τουρισμού. Έτσι ενώ από το 2016 η Σαντορίνη εξυπηρετείται από τον κόμβο του Μονάχου, φέτος ανακοινώνουμε με χαρά την προσθήκη του κορυφαίου ελληνικού προορισμού και στο πρόγραμμα πτήσεων από τον κόμβο της Φρανκφούρτης”, σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Από τις 28 Απριλίου 2018, η Lufthansa θα πετά για πρώτη φορά από τη Φρανκφούρτη προς τη Μενόρκα. Το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Σάββατο. Επιπλέον, από τις 26 Μαρτίου 2018 και για όλο τον χρόνο, η Lufthansa θα προσφέρει μια νέα καθημερινή πτήση από τη Φρανκφούρτη προς τη Γλασκώβη (Σκωτία). Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa από τη Φρανκφούρτη για το 2018 θα  περιλαμβάνει και το Κισινάου, τη γνωστή πανεπιστημιούπολη και πρωτεύουσα της Μολδαβίας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η Lufthansa θα προσθέσει στο δρομολόγιο Αθήνα – Φρανκφούρτη 4 επιπλέον πτήσεις/εβδομάδα, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με ώρα αναχώρησης 11.15 και ώρα άφιξης στην γερμανική πόλη στις 13.15. Με την προσθήκη αυτή η Lufthansa θα συνδέει την Αθήνα με τη Φρανκφούρτη με συνολικά 25 πτήσεις/εβδομάδα.

Νέος προορισμός από το Μόναχο για το καλοκαίρι 2018, η Μαδέρα. Από τις 31 Μαρτίου 2018 το νησί θα απέχει περίπου 4 ώρες μακριά από το Μόναχο. Οι πτήσεις της Lufthansa προς το Φουνσάλ (Μαδέρα) θα αναχωρούν από τη βαυαρική μητρόπολη κάθε Σάββατο.

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί είναι ήδη διαθέσιμοι προς κράτηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024