Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο νέο Β787-9 της Ethiopian Airlines προσγειώθηκε στο Dubai
Αεροπορικές εταιρείες

Το νέο Β787-9 της Ethiopian Airlines προσγειώθηκε στο Dubai

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος παρέχει επιπλέον άνεση στους επιβάτες, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερα παράθυρα για θέα στον ουρανό, ειδικό φωτισμό που αλλάζει διαμορφώνοντας τη διάθεση αλλά και υψηλότερη υγρασία αέρα στα 40.000 πόδια.

Το B787-9 Dreamliner της Ethiopian πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση προς την πόλη του Dubai. Κατά την άφιξή του, πραγματοποιήθηκε θερμή υποδοχή από την κοινότητα του αεροδρομίου, συμπεριλαμβανομένου και του παραδοσιακού χαιρετισμού με κανόνια νερού.

Οι επιβάτες της πτήσης απόλαυσαν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του αεροσκάφους τελευταίας τεχνολογίας, που θα χρησιμοποιείται σε πτήσεις σε προορισμούς στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος παρέχει επιπλέον άνεση στους επιβάτες, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερα παράθυρα για θέα στον ουρανό, ειδικό φωτισμό που αλλάζει διαμορφώνοντας τη διάθεση αλλά και υψηλότερη υγρασία αέρα στα 40.000 πόδια.

Με το ευρύ δίκτυό της στην Αφρική, μεγαλύτερο από κάθε άλλου αερομεταφορέα, η Ethiopian Airlines συνδέει επιβάτες από/προς το Dubai και άλλες μεγάλες πόλεις της Μέσης Ανατολής, με περισσότερες από 55 αφρικανικές πόλεις, στο συντομότερο μάλιστα χρόνο σύνδεσης, μέσω του κεντρικού της κόμβου στην Addis Ababa.

Ήταν το 1979 όταν η Ethiopian πραγματοποίησε την παρθενική πτήση της προς το Dubai. Σήμερα, πραγματοποιεί τρεις πτήσεις ημερησίως για επιβάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024