Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΝέος εμπορικός διευθυντής στη Mideast ο Στέλιος Δημητρίου
Τουριστικά γραφεία

Νέος εμπορικός διευθυντής στη Mideast ο Στέλιος Δημητρίου

Ο κ. Δημητρίου διαθέτει 26 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο των επαγγελματικών ταξιδίων και τουρισμού.

Η Mideast Travel, με υψηλές προσδοκίες, υποδέχεται στη διοίκησή της τον κ. Στέλιο Δημητρίου, αναθέτοντάς του τα καθήκοντα του εμπορικού διευθυντή.

Ο κ. Δημητρίου, με 26 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο των επαγγελματικών ταξιδίων και τουρισμού, έχει εργαστεί σε μεγάλους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων και η BCD Travel Greece. Στα χρόνια της καριέρας του έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα συμβάλλοντας ενεργά στην κατάκτηση των στόχων και βραβείων εταιρειών, στις οποίες αποτελούσε στέλεχος.

Η γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Καλωσορίζουμε το Στέλιο στη Διοικητική μας Ομάδα, η άφιξη του οποίου χρονικά σχεδόν συμπίπτει με την επέτειο 35 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι με τη δική του πολύτιμη συμβολή και την ομαδική δουλειά θα κατακτήσουμε τους επόμενους στόχους που έχουμε θέσει επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας με πίστη το όραμά μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024