Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Athina Luxury Suites καλύτερο ξενοδοχείο για γάμους στην Ευρώπη
Ξενοδοχεία

Το Athina Luxury Suites καλύτερο ξενοδοχείο για γάμους στην Ευρώπη

'Best Wedding Hotel in Europe' στα Haute Grandeur Global Hotel Awards και βράβευση στα World Luxury Hotel Awards.

Μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν “έκλεισε” για το Athina Luxury Suites στη Σαντορίνη με άλλη μία διάκριση: Πρόσφατα το ξενοδοχείο διακρίθηκε στα Haute Grandeur Global Hotel Awards ως “Best Wedding Hotel in Europe”, που αποτελούν μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη πρωτοβουλία, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, προκειμένου να τιμήσει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλη την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία. Η συγκεκριμένη αναγνώριση είναι ακόμα πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα αποτελέσματα προκύπτουν από την ψηφοφορία των ίδιων των επισκεπτών δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, αντί της ποσότητας των ψήφων από μια ομάδα κριτών ή το ευρύ κοινό.

Το Athina Luxury Suites θα λάβει και τη σφραγίδα των World Luxury Hotel Awards. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την ύψιστη διάκριση στη βιομηχανία των πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρουν διεθνή αναγνώριση, καθώς ψηφίζονται από τους επισκέπτες, τους ταξιδιώτες και τους φορείς της βιομηχανίας. Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψηφίζουν κάθε χρόνο, σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων για να επιλέξουν τους νικητές. Η συγκεκριμένη βράβευση για το Athina Luxury Suites θα ανακοινωθεί στην επίσημη τελετή των World Luxury Hotel Awards που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Το Athina Luxury Suites ανοίγει και πάλι για το κοινό του την Κυριακή 1η Απριλίου 2018.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024