Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαEstia Awards: Βραβείο στο Roof Top εστιατόριο Sky Lounge Dinning Bar του Melia Athens
Ξενοδοχεία

Estia Awards: Βραβείο στο Roof Top εστιατόριο Sky Lounge Dinning Bar του Melia Athens

Το Sky Lounge Dinning Bar βρίσκεται στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Melia Athens δίπλα στην εξωτερική πισίνα 22 μέτρων και είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best New Taste” απονεμήθηκε στο Roof Top εστιατόριο Sky Lounge Dinning Bar του ξενοδοχείου Melia Athens στο πλαίσιο των Estia Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο Gazarte. Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε ο Executive Chef του ξενοδοχείου Melia κ. Δημήτρης Καράμπαμπας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Καράμπαμπας, μεταξύ άλλων, τόνισε: “Ευχαριστούμε την επιτροπή των Estia Awards γι’αυτήν την μεγάλη διάκριση του Sky Lounge Dinning Bar του Melia Athens Hotel. Η φιλοσοφία μας, να μαγειρεύουμε κλασικές ελληνικές συνταγές με παραδοσιακά υλικά, αλλά με νέες τεχνικές μαγειρέματος, δημιούργησε μια άρτια fine dinning εμπειρία που αγαπήθηκε από όλους. Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν το Sky Lounge Dinning Bar. Τους πελάτες μας Έλληνες και ξένους που όλο το καλοκαίρι έδειξαν την αγάπη τους στο μενού μας αλλά και και το έμψυχο δυναμικό του ξενοδοχείου γιατί είναι μια υπέροχη ομάδα που λειτουργεί άψογα και τους ευχαριστώ όλους θερμά γι’αυτό το αποτέλεσμα”.

Το Sky Lounge Dinning Bar βρίσκεται στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Melia Athens δίπλα στην εξωτερική πισίνα 22 μέτρων. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:30 έως τις 18:30 με gourmet street επιλογές. Από τις 20.00 σερβίρεται δείπνο a la carte σε μία δροσερή ατμόσφαιρα κάτω από τον αττικό ουρανό, με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Δείτε εδώ όλους τους νικητές των Estia Awards.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024