Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα υψηλόβαθμα στελέχη σε Β. Αμερική και Κίνα
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα υψηλόβαθμα στελέχη σε Β. Αμερική και Κίνα

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει το διορισμό νέου προέδρου πωλήσεων για τη Βόρειο Αμερική, καθώς και τοπικό στέλεχος πωλήσεων στην Κίνα.

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε το διορισμό του Leslie Peden στη θέση του προέδρου με αρμοδιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την προώθηση της εταιρείας στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Επιπλέον ανακοινώνει και το διορισμό της κ. Wan Wang, ως τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων, με στόχο την ανάπτυξη της παρουσίας και της επωνυμίας της εταιρείας στην Κίνα, η οποία θα αναφέρεται στον κ. Δημήτρη Αμπατζίδη, διευθυντή πωλήσεων για τη συγκεκριμένη αγορά.

Ο κ. Peden είναι ένα εξαιρετικά έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος στον ταξιδιωτικό τομέα, με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κρουαζιέρα, τις τουριστικές εκδρομές, τα αεροπορικά και σιδηροδρομικά ταξίδια, ενώ έχει υπηρετήσει επιτυχώς ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε αναγνωρισμένες εταιρείες κρουαζιέρας, όπως η Royal Caribbean International, η Celebrity Cruises, η Virgin Holidays Cruises και η Island Cruises.

Ο κ. Peden, έχοντας βρετανική υπηκοότητα, εργαζόταν για την εταιρεία Virgin Holidays Cruises, την οποία ανέλαβε με επιτυχία να ενσωματώσει στον ευρύτερο όμιλο Virgin Travel. Μεταξύ των πολυάριθμων επιτυχιών του, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Virgin, ανέπτυξε και υλοποίησε την πρώτη ολοκληρωμένη εκστρατεία μάρκετινγκ της Virgin Holidays Cruises, με την κυκλοφορία ενός νέου αποκλειστικού φυλλαδίου κρουαζιέρας και δημιουργικών υλικών για τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και τη δημιουργία της πρώτης τηλεοπτικής, ψηφιακής και Social Media εκστρατείας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενσωματώνουμε στο στελεχιακό  δυναμικό μας τον κ. Peden. Είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει στον κλάδο, ένας πρωτοπόρος που φέρει δεκαετίες ταξιδιωτικής εμπειρίας, με έμφαση στην κρουαζιέρα”, δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises. “Αναμένουμε ότι θα φέρει ενθουσιασμό το ρόλο του και ανυπομονούμε να τον δούμε να επιτυγχάνει τα μέγιστα στη Βόρεια Αμερική”.

Η κα Wang έρχεται και φέρνει στη Celestyal Cruises περισσότερο από μια δεκαετή εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας. Τα τελευταία εννέα χρόνια, κατείχε τη θέση της Γραμματέως του Επικεφαλής της εταιρείας Anangel Maritime Service Inc. στο γραφείο της στη Σαγκάη. Προηγουμένως, η Wang υπήρξε βασικό μέλος του έργου “New Building” της Newfront Shipping Management Inc.

“Οι εξαιρετικές ικανότητες ανάπτυξης σχέσεων και οι δεξιότητες παρουσίασης της κας Wang πρόκειται να αποτελέσουν τεράστιο πλεονέκτημα για την Celestyal Cruises, σε μια κρίσιμη αγορά για την εταιρεία”, αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης. “Αναμένουμε από εκείνη να δημιουργήσει ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας σε όλη την Κίνα για να τονώσει και να υποστηρίξει την ανάπτυξή μας σε αυτήν την κρίσιμη αγορά. Της ευχόμαστε να έχει καλή επιτυχία στο έργο της”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024