Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου
Περιφέρεια

Η 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Μουσείο της Ακρόπολης ο δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος θα αναφερθεί συνολικά στη σημερινή κατάσταση του νησιού, αλλά και στα σχέδια και ενέργειες που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια.

Η 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης με τίτλο φέτος: “50 χρόνια Ακρωτήρι – Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος θα αναφερθεί συνολικά στη σημερινή κατάσταση του νησιού, αλλά και στα σχέδια και ενέργειες που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια.

Για τα 50 χρόνια της Ανασκαφής στο Ακρωτήρι θα μιλήσει ο καθ. Χρίστος Ντούμας, διευθυντής Ανασκαφής στο Ακρωτήρι. Για τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στα μνημεία και τα μουσεία της Σαντορίνης θα μιλήσει ο δρ. Δημήτρης Αθανασούλης, διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, ενώ ο κ. Σταύρος Μπένος – ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ – θα αναφερθεί σε μία σειρά παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν την αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της Σαντορίνης.

Το πάνελ των ομιλητών ολοκληρώνεται με τον κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, γενικό διευθυντή της Google Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, ο οποίος θα αναφερθεί στην πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” της Google και στη συνεργασία με τον Δήμο Θήρας για την υποστήριξη του “Σαντορίνη Προορισμός Όλο το Χρόνο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024