Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο κλείσιμο 50 καταστημάτων σχεδιάζει η Thomas Cook στο Ηνωμένο Βασίλειο
TOs

Το κλείσιμο 50 καταστημάτων σχεδιάζει η Thomas Cook στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι πωλήσεις της Thpomas Cook από το διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 27%, καταδεικνύοντας την πρόοδο στη στρατηγική του T.O. να μετεξελιχθεί σε μια πολυ-κάναλη ταξιδιωτική επιχείρηση.

Η Thomas Cook ανακοίνωσε ότι θα κλείσει 50 καταστήματά της, στο πλαίσιο της συνεχούς αναπροσαρμογής του δικτύου λιανικής πώλησής της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κίνηση αυτή θα πραγματοποιηθεί από τώρα μέχρι τον Μάρτιο του 2018 και όσα κλείσουν θα είναι τόσο καταστήματα της Thomas Cook όσο και άλλα καταστήματα εμπορικών σημάτων – συνεργατών με τον γνωστό ΤΟ.

Η Thomas Cook δήλωσε ότι αυτά που θα κλείσουν βρίσκονται είτε σε κοντινή απόσταση από άλλα καταστήματα είτε είχαν χαμηλή κινητικότητα πελατών, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κερδοφορία. Η εταιρεία επέμεινε ότι τα καταστήματα παραμένουν ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς της, με το 47% των πακέτων διακοπών να έχουν κλειστεί μέσω των κατατήματά της για το 2017.

Ωστόσο, ανέφερε ότι οι πωλήσεις από το διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 27%, καταδεικνύοντας την πρόοδο στη στρατηγική της Thomas Cook να μετεξελιχθεί σε μια πολυ-κάναλη ταξιδιωτική επιχείρηση.

Η Kathryn Darbandi, Director Retail & Customer Experience για τη Βρετανία, δήλωσε: “Επανεξετάζουμε διαρκώς το δίκτυο καταστημάτων μας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για να βεβαιωθούμε ότι προσφέρουμε στον πελάτη το καλύτερο δυνατόν προϊόν.  Και είναι σαφές ότι για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να λειτουργήσουμε ως πραγματική πολυ-κάναλη επιχείρηση. Θα προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, ανεξάρτητα από το που θα επιλέξουν να κάνουν κράτηση, είτε από το κατάστημα είτε από το διαδίκτυο“.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024