Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκδοση ταξιδιωτικής βίζα μέσα σε 30 λεπτά εγκαινιάζει το Abu Dhabi
Προορισμός

Έκδοση ταξιδιωτικής βίζα μέσα σε 30 λεπτά εγκαινιάζει το Abu Dhabi

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον τερματικό σταθμό 3, στην περιοχή ανταποκρίσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου του Abu Dhabi (AUH), όπου οι επιβάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη νέα τετραήμερη ή 96ωρη βίζα διέλευσης για όλες τις εθνικότητες που ταξιδεύουν μέσω του συγκεκριμένου αεροδρομίου.

Ο Διεθνής Αερολιμένας του Abu Dhabi εγκαινίασε ένα νέο σημείο για έκδοση βίζα στο αεροδρόμιο, για να διευκολύνει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θεώρησης τόσο για όσους επιβάτες που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο ως σταθμό ανταπόκρισης των πτήσεών τους, όσο και για επιβάτες με προορισμό την πρωτεύουσα των ΗΑΕ. Οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι οι επιβάτες μπορούν να λάβουν τουριστικές βίζα μέσα σε 15 με 30 λεπτά από αυτό το σημείο.

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον τερματικό σταθμό 3, στην περιοχή ανταποκρίσεων του Διεθνούς Αεροδρομίου του Abu Dhabi (AUH), όπου οι επιβάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη νέα τετραήμερη ή 96ωρη βίζα διέλευσης για όλες τις εθνικότητες που ταξιδεύουν μέσω του συγκεκριμένου αεροδρομίου.

Η ανακοίνωση έγινε από κοινού από το Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Abu Dhabi, μαζί με την Abu Dhabi Airports, την Etihad Airways και τη Γενική Διεύθυνση Διαμονής & Εξωτερικών Υποθέσεων – Abu Dhabi. Η νέα αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με σκοπό τον εμπλουτισμό της εμπειρίας των τουριστών.

Ο ταξίαρχος Mansour Ahmed Ali Al Dhaheri, γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Διαμονής & Εξωτερικών Υποθέσεων – Abu Dhabi δήλωσε ότι η έναρξη του νέου συστήματος θεωρήσεων εισόδου ενισχύει τις προσπάθειες της χώρας να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον παγκόσμιο χάρτη στους τομείς του τουρισμού, της οικονομίας και της εκπαίδευσης.

Η βίζα Dh300 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους τουρίστες για προγραμματισμένα ταξίδια από το Abu Dhabi ή για πτήσεις με ανταπόκριση μέσω του Abu Dhabi, εάν η στάση τους εκεί υπερβαίνει τις τέσσερις ώρες. Παλαιότερα, η βίζα για όσους είχαν ανταπόκριση πτήσης ήταν διαθέσιμη μόνο για τους πολίτες συγκεκριμένων χωρών, ενώ άλλοι επιβάτες έπρεπε να υποβάλουν αίτηση μέσω των επίσημων σημείων θεώρησης, πριν από την άφιξή τους στην πρωτεύουσα.

“Το νέο σύστημα προσφέρει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης των προτύπων και των διαδικασιών εργασίας, καθώς και το γεγονός ότι οι τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και του τουρισμού αποκτούν προηγμένους, σύγχρονους νόμους και κανονισμούς”, δήλωσε ο Al Dhaheri.

Στη φωτογραφία, το νέο σημείο έκδοσης βίζα, στον Διεθνή Αερολιμένα του Abu Dhabi (φωτογραφία: Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Abu Dhabi).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024