Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για ταξίδια προς το Ισραήλ
Ταξιδιωτική οδηγία

Ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για ταξίδια προς το Ισραήλ

Ήδη το State Department έχει προειδοποιήσει τους Αμερικανούς διπλωμάτες και τις οικογένειές τους να αποφεύγουν την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, υπό το φόβο βίαιων επεισοδίων.

Αμερικανοί αξιωματουχοι αναφέρουν ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ θα εκδόσει ταξιδιωτική οδηγία για αποφυγή περιττών ταξιδιών προς την Ιερουσαλήμ, το Ισραήλ, και την περιοχή της Δυτικής Όχθης, λόγω των φόβων για αναταραχές που υπάρχουν, ύστερα από την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Donald Trump να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ επίσημη πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ήδη το State Department έχει προειδοποιήσει τους Αμερικανούς διπλωμάτες και τις οικογένειές τους να αποφεύγουν την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, υπό το φόβο βίαιων επεισοδίων.

Ο κ. Trump ανέφερε σε δήλωσή του στο Ισραήλ ότι αποφάσισε αυτήν τη χρονική στιγμή για να αναγνωρίσει επίσημα την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα της χώρας, με τη μεταφορά της πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Η απόφαση αυτή της μεταφοράς της πρεσβείας είχε καθυστερήσει από τους προηγούμενους Αμερικανούς Προέδρους Bill Clinton, George W. Bush και Barack Obama.

Ακόμη, το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα τις Παρασκευής για να συζητήσει για τη μονομερή αναγνώριση, γνωστοποίησε η προεδρία του ΟΗΕ, την οποία ασκεί τον τρέχοντα μήνα η Ιαπωνία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024