Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέο διαφημιστικό σποτ της Ελλάδας και των τουριστικών καταλυμάτων από τη ΣΕΤΚΕ
Τουριστικά καταλύματα

Νέο διαφημιστικό σποτ της Ελλάδας και των τουριστικών καταλυμάτων από τη ΣΕΤΚΕ

Το σποτάκι θα προβάλλεται στο διαδίκτυο, καθώς και στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, διαφημίζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τις αναβαθμισμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές των τουριστικών καταλυμάτων.

Στη δημιουργία ενός διαφημιστικού σποτ, το οποίο παρουσιάζει την Ελλάδα ως ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό και τα τουριστικά καταλύματα ως την ιδανική επιλογή διαμονής για τους επισκέπτες της χώρας μας, προχώρησε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος.

Το σποτάκι, διάρκειας 1 λεπτού και 32 δευτερολέπτων, υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Marketing Greece και παρουσιάστηκε επίσημα στο 2ο Ανοικτό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού xenia.

Ειδυλλιακές εικόνες, οι οποίες προβάλλουν χρυσαφένιες αμμουδιές, καταγάλανες θάλασσες, κρυστάλλινα νερά, θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες στη φύση, λαχταριστά πιάτα, που μαρτυρούν τη γνήσια, ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με τις νέες, ανανεωμένες και εμπλουτισμένες υπηρεσίες που παρέχουν τα τουριστικά καταλύματα, όπως είναι το “Καλάθι Πρωινού” και ο “Τουρισμός Εμπειρίας”, συνθέτουν το διαφημιστικό σποτ της ΣΕΤΚΕ.

Το σποτάκι θα προβάλλεται στο διαδίκτυο, καθώς και στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, διαφημίζοντας τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τις αναβαθμισμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές, τις οποίες προσφέρουν πλέον τα τουριστικά καταλύματα στους πελάτες-φιλοξενούμενούς τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024