Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΞεκινά στις 8 Δεκεμβρίου η 4η Greek Tourism Expo 2017
Εκθέσεις

Ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου η 4η Greek Tourism Expo 2017

Πολυθεματική, πολυσύνθετη, πολυδιάστατη χαρακτηρίζεται η φετινή, 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ανοίγει αύριο για επαγγελματίες και κοινό, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Metropolitan Expo, με 150 Hosted Buyers από 40 χώρες, 6.000 Β2Β συναντήσεις με τους 250 εκθέτες, πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων και κληρώσεις μεγάλων δώρων.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017, με ώρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00 κάθε ημέρα και ελεύθερη είσοδο. Τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, από την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Πολυθεματική, πολυσύνθετη, πολυδιάστατη χαρακτηρίζεται η φετινή, 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo. Πολυθεματική, διότι καλύπτονται όλοι οι τομείς του ελληνικού τουρισμού: Leisure, Business, Travel & MICE, Luxury Tourism, City Break, Κρουαζιέρα & Θαλάσσιος Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας, Εναλλακτικός τουρισμός, Αγροτουρισμός, Γαστρονομικός τουρισμός κ.ά.

Πολυσύνθετη, επειδή συνδυάζει τις σύγχρονες υποδομές της χώρας με την ανάπτυξη της υπαίθρου. Στην 4η Greek Tourism Expo θα παρουσιαστούν 6 Περιφέρειες και πολλοί δήμοι της χώρας, το σύνολο των νέων αυτοκινητοδρόμων μας, τα θεματικά τρένα, τα υδατοδρόμια και τα υδροπλάνα που είναι έτοιμα να λειτουργήσουν ξανά.

Πολυδιάστατη, διότι οι παράλληλες εκδηλώσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εθνικού Κέντρου Τουρισμού Υγείας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με το βιοκλιματικό δωμάτιο και το νέο “Χωροταξικό Σχέδιο Τουρισμού”, τα “Τουριστικά Γραφεία και οι Προκλήσεις του Μέλλοντος”, οι “Τάσεις και Εξελίξεις στη Διανομή του Τουριστικού Προϊόντος”, καθώς και το event Γαστρονομίας, δημιουργούν νέα δεδομένα στη διοργάνωση της έκθεσης, με μεγάλο ενδιαφέρον για επαγγελματίες και κοινό.

Η 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo πρόκειται να αποτελέσει ορόσημο στις μέχρι σήμερα εκθέσεις, με την πληθώρα των 250 εκθετών από ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και σκάφη αναψυχή, έως και νεοφυείς επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Προφανής στόχος είναι να “αποκαλυφθεί” η Ελλάδα σε όλη της τη διάσταση, ηπειρωτική και νησιωτική, ως ένας τουριστικός προορισμός 12 μηνών, με αστείρευτες δυνατότητες.  

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Greek Tourism Expo, οι διοργανωτές της θεωρούν ότι είναι η συμμετοχή 150 κορυφαίων διεθνών Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες, από 4 ηπείρους.

Εξάλλου, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πρόκειται να προκαλέσουν οι παράλληλες εκδηλώσεις:

  • Ημερίδα του TEE, Νέο Χωροταξικό Σχέδιο Τουρισμού. Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, θα παρουσιάσει την βραβευμένη κατασκευή ενός πρότυπου, βιοκλιματικού δωματίου ξενοδοχείου.
  • Ημερίδα του ΞΕΕ, Σήμα Boutique Hotel, μία πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για φιλοξενία με προσωπικότητα.
  • Ημερίδα: Health Tourism in Greece, ο Τουρισμός Υγείας από το Εθνικό Κέντρο Τουρισμού Υγείας, την ΚΕΔΕ & τον ΙΣΑ.
  • Ημερίδα: Τουριστικά Γραφεία και προκλήσεις του μέλλοντος.
  • Business Networking: Ελάτε να γνωρίσετε το Travel Massive.
  • Ημερίδα: Τάσεις και Εξελίξεις στη διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος & Connectivity Digital Forum.
  • Workshop: Πιστοποίηση Επόπτη Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών- Ναυαγοσώστη Πισίνας.
  • Ημερίδα: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Ψηφιακή τεχνολογία, Τουριστική εκπαίδευση, Νέες τάσεις στο Yachting, την Κρουαζιέρα και Γαστρονομία: Η αιχμή του δόρατος για τον θεματικό τουρισμό.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024