Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνAFEA: 40 χρόνια διάκρισης στον τομέα του corporate travel και της διοργάνωσης συνεδρίων
Τουριστικά γραφεία

AFEA: 40 χρόνια διάκρισης στον τομέα του corporate travel και της διοργάνωσης συνεδρίων

Η AFEA σήμερα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 200 εταιρείες, οργανισμούς, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διοργανώνει πάνω από 150 συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις ετησίως.

Η AFEA συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και είναι σήμερα μία από τις πιο εδραιωμένες εταιρείες στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στους τομείς διοργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, καθώς και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επαγγελματικών ταξιδιών στην Ελλάδα, την Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα 40 χρόνια της AFEA γιορτάστηκαν με μια εκδήλωση στο εστιατόριο “Barabicu”, παρουσία όλων των στελεχών της εταιρείας. Στην εκδήλωση μίλησαν οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες, κ.κ. Σπύρος Νικολακόπουλος και Ανδρέας Λυγνός, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην πορεία των 40 χρόνων. Επεσήμαναν πως σήμερα η AFEA προχωρεί με νέες ιδέες, επαγγελματισμό και αισιοδοξία προς το μέλλον, με τη συμμετοχή των νεωτέρων μελών των δύο οικογενειών, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην εταιρεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η AFEA είναι ενεργό μέλος των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών στον χώρο διοργάνωσης συνεδρίων και παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως IAPCO, ΙCCA, EFAPCO, HAPCO, ACVB, IATA και HATTA.

Σήμερα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε περισσότερες από 200 εταιρείες, οργανισμούς, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει πάνω από 150 συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις ετησίως και απασχολεί μόνιμα 40 άτομα στα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

“Σήμερα γιορτάζουμε μια επιτυχημένη πορεία 40 ετών για την AFEA. Είμαστε εδώ όλοι μαζί και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τώρα η εταιρεία είναι έτοιμη να περάσει στα  χέρια της νέας γενιάς και σε ανθρώπους με νέες ιδέες”, δήλωσε ο πρόεδρος της AFEA, κ. Σπύρος Νικολακόπουλος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ανδρέας Λυγνός τόνισε: “Η ομάδα της AFEA είναι πολύ δυνατή και αυτό είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας. Η εταιρεία έδινε πάντα βάση πρώτα στον άνθρωπο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας ανθρώπους με πορεία πάνω από 20 χρόνια στην εταιρεία. Είναι τιμή μας να επιβραβεύουμε αυτούς τους ανθρώπους σήμερα για την μακροχρόνια προσφορά τους στην AFEA”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024