Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈναρξη πτήσεων της easyJet προς τη Μαγνησία
Αερομεταφορές

Έναρξη πτήσεων της easyJet προς τη Μαγνησία

Η συμφωνία θεωρείται σημαντική από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για όλη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Στις προηγούμενες επαφές με την easyJet είχαν παρουσιαστεί στην εταιρεία οι δυνατότητες του αεροδρομίου όχι μόνο όσον αφορά στην επιχειρησιακή του λειτουργία, αλλά και το κατά πόσο πολύ το αεροδρόμιο αφορά, πέρα από τον Βόλο και το Πήλιο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, τα Μετέωρα, τον Όλυμπο, την Λάρισα και τη Λίμνη Πλαστήρα.

“Μια αδιάκοπη προσπάθεια δύο ετών έφτασε στο τέλος της. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τον υπό ίδρυση oργανισμό για το Αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας, την ενεργή συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας – επαγγελματικά προσεγγίστηκαν διάφορες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ αυτών και η easyJet, με τελευταίο ραντεβού στο Λονδίνο, όπου και παρουσιάστηκε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Μια προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έφτασε στο τέλος της”. Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της σχετικά με την εναρξη δρομολογίων της easyJet προς τη Μαγνησία, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Ο εκπρόσωπος της easyJet, Ian Lough, επισκέφθηκε την περιοχή, φιλοξενήθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou, έγινε μια πρώτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, την εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα Θέκλα Καμμένου και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Γιώργο Ζαφείρη, όπου συμφωνήθηκε η έναρξη των πτήσεων από την αεροπορική εταιρεία.

“Μια σημαντική συμφωνία, η οποία δεν αφορά μόνο στο Νομό Μαγνησίας, αφορά σε όλη τη Θεσσαλία και κατ’επέκταση την Κεντρική Ελλάδα. Στις προηγούμενες επαφές που είχαν γίνει με την easyJet είχαν παρουσιαστεί στην εταιρεία οι δυνατότητες του αεροδρομίου όχι μόνο όσον αφορά στην επιχειρησιακή του λειτουργία, αλλά και το κατά πόσο πολύ το αεροδρόμιο αφορά πέρα από τον Βόλο και το Πήλιο, τα νησιά μας, ειδικά την Σκόπελο και την Αλόννησο και, φυσικά, τα Μετέωρα, τον Όλυμπο, την Λάρισα, τη Λίμνη Πλαστήρα και όπως προαναφέρθηκε την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας”.

Μια ανάλογη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τον Δήμο Βόλου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος, έγινε με την περίπτωση των πτήσεων της Condor από το Μόναχο, η οποία η Ένωση είναι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο. Το ίδιο συνέβη με την προσπάθεια της πτήσης από τις Βρυξέλλες όπου η συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Βόλου, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας απέφερε τα γνωστά αποτελέσματα.

“Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση όλου του έργου των τελευταίων ετών τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, τους Δήμους της περιοχής μας αλλά και τις Ενώσεις Ξενοδόχων Λάρισας, Τρικάλων, Σκοπέλου, Σκιάθου και Εύβοιας. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τα Επιμελητήρια Λάρισας και Φθιώτιδος και ένα ιδιαίτερο ‘ευχαριστώ’ στην εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα Θέκλα Καμμένου.

Με την ευκαιρία αυτή η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να υπενθυμίσει ότι το αποτέλεσμα έρχεται πάντα όχι με άναρθρες κραυγές του στυλ ‘πάτε ταξιδάκια στην Ευρώπη’ ή ‘τι κάνουν τα Επιμελητήρια και οι Ενώσεις για εμάς’, αλλά με σιωπηλή δουλειά χωρίς τυμπανοκρουσίες και με συνεργασία των επαγγελματιών με την περιφέρεια και τους δήμους. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία για το καλό του τουρισμού, ο οποίος μας αφορά όλους. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι το σλόγκαν ‘όλοι μαζί μπορούμε’ δεν ήταν κούφια λόγια. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024