Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet εντάσσει επτά νέα δρομολόγια το καλοκαίρι του 2018
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet εντάσσει επτά νέα δρομολόγια το καλοκαίρι του 2018

Η εταιρεία αναμένει ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι 'καλοκαίρι ρεκόρ' με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς και από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018.

Η easyJet ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα με επτά νέα δρομολόγια. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει δύο εβδομαδιαίες  πτήσεις από το αεροδρόμιο του Βόλου για το αεροδρόμιο του London Gatwick, προσθέτοντας την πόλη της Θεσσαλίας στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο της με πάνω από 140 προορισμούς. Η easyJet τώρα λειτουργεί σε περισσότερα από 80 δρομολόγια από την Ελλάδα.

Η easyJet προσφέρει στους  Έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές, ς και ταξιδεύοντας περισσότερους επισκέπτες σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδος όπως την Κρήτη, Κέρκυρα & Ρόδο.  

Με το νέο δρομολόγιο της Βασιλείας  η easyJet πλέον συνδέει την Αθήνα με έντεκα ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο Schönefeld, το Μπρίστολ, το Εδιμβούργο, τη Γενεύη, το Αμβούργο, το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο (Μαλπένσα), τη Νάπολη και το Παρίσι (Orly).

Η αεροπορική εταιρεία πέτυχε έναν αριθμό ρεκόρ επιβατών από και προς την Ελλάδα το τελευταίο δωδεκάμηνο με περισσότερους από 2,5 εκατ. επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει μία αύξηση της τάξεως 7,2% σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο. Η easyJet συνδέει τώρα την Ελλάδα με έξι ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 20 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως την Γενεύη, το Μάντσεστερ και το Μιλάνο (Μαλπένσα).

Από

Προς

Έναρξη

Πτήσεις/ εβδομάδα

Αθήνα

Βασιλεία

01 Αυγούστου 2018

2 (Τετ, Σαβ)

Κέρκυρα

Λιόν

30 Ιουνίου 2018

1 (Σαβ)

Ηράκλειο

Μπορντό

27 Ιουνίου 2018

2 (Τετ, Σαβ)

Ρόδος

Βενετία

25 Ιουνίου 2018

2 (Δευ, Πεμ)

Θεσσαλονίκη

Λούτον του Λονδίνου

26 Ιουνίου 2018

3 (Τρι, Πεμ, Σαβ)

Βενετία

26 Ιουνίου 2018

2 (Τρι, Παρ)

Βόλος

Gatwick του Λονδίνο

27 Ιουνίου 2018

2 (Τετ, Βαβ)

Ο Ali Gayward, UK Country Manager για την easyJet δήλωσε: “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδa σήμερα, με την προσθήκη αυτών των επτά νέων δρομολογίων που είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι του 2018. Η easyJet είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της ελληνικής οικονομίας και της τουριστικής της βιομηχανίας και συνεχίζει να επενδύει συνεχώς στην Ελλάδα, λειτουργώντας πάνω από 80 δρομολόγια από τη χώρα. Αναμένουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ‘καλοκαίρι ρεκόρ’ με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς και από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις πτήσεις από τον Βόλο, καθιστώντας το 14ο μας αεροδρόμιο στην Ελλάδα.

Παραμένουμε δεσμευμένοι  να αναπτυχθούμε στην Ελλάδα και η easyJet όχι μόνο υποστηρίζει τον ελληνικό τουρισμό αλλά προσφέρει επίσης εύκολες και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές για τους Έλληνες συνδέοντας τους με την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων με τις κύριες πρωτεύουσες της Ευρώπης από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024