Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕίκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας για την Qatar Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας για την Qatar Airways

Η εταιρεία γιόρτασε την επέτειο με εκδήλωση στο Ίδρυμα 'Σταύρος Νιάρχος', στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, η Qatar Airways γιόρτασε τη συμπλήρωση των 20 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας από την ίδρυσή της. Στη βραδιά, στην οποία προσκαλέστηκαν συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, παρουσιάστηκαν η επιτυχημένη πορεία της Qatar Airways, η οποία από το 1997 έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την πολυτέλεια, την άνεση και την ασφάλεια εν πτήσει, καθώς επίσης και οι διακρίσεις και τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τελευταίων δύο δεκαετιών, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.


Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της εκδήλωσης από την κα Φωτεινή Κωνσταντάκου, Marketing Officer της Qatar Airways και τον κ. Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, διευθυντή Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σε τοπικό επίπεδο και η συνεχιζόμενη επέκταση της πτητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκαν επίσης τα ορόσημα των 20 χρόνων δραστηριότητας της εταιρείας τα οποία περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, την ίδρυσή της το 1997, την έναρξη λειτουργίας της Qatar Airways Cargo το 2003, την προσθήκη του 100ού ταξιδιωτικού προορισμού το 2011, την είσοδο της εταιρείας στη διεθνή συμμαχία oneworld, την εκτέλεση της πρώτης πτήσης με μοντέλο Airbus Α350 το 2015 και το λανσάρισμα της επαναστατικής business class καμπίνας Qsuite, τον Μάρτιο του 2017.

Την εκδήλωση στον “Φάρο”, το υψηλότερο σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, άνοιξαν με τις ευχαριστίες και ομιλίες τους η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ο ανώτατος αντιπρόεδρος της Qatar Airways για την Ευρώπη, Jonathan Harding.


Ο Jonathan Harding, ανώτατος αντιπρόεδρος της Qatar Airways για την Ευρώπη.

Ο κ. Harding δήλωσε: “Η μεγαλειώδης και μαζική συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 20 χρόνια της Qatar Airways, μας συγκινεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά. Μέσα σε μόλις δύο δεκαετίες, η Qatar Airways κατάφερε να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως και να αποσπάσει τέσσερεις φορές τον τίτλο της ‘Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο’. Είμαι ειλικρινά υπερήφανος για όλα όσα έχει επιτύχει η εταιρεία μας τα τελευταία 20 χρόνια και για τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει στην βιομηχανία, τα οποία αποτελούν παράδειγμα για άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αδιάκοπη δουλειά και η αφοσίωσή μας στον ταξιδιώτη και στην κάλυψη των αναγκών του είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μας ανέδειξαν στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε το πάθος, την καινοτομία και τις βραβευμένες υπηρεσίες για τις οποίες φημιζόμαστε για πολλά ακόμη χρόνια”.


Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών με την Theresa Cissell, διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της Qatar Airways.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 150 ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ξεκίνησε με cocktail και ολοκληρώθηκε με gala dinner, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μοναδικό μενού της business class καμπίνας της Qatar Airways.

Στη φωτογραφία, η Theresa Cissell, διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της Qatar Airways, ο Jonathan Harding, ανώτατος αντιπρόεδρος της Qatar Airways για την Ευρώπη, ο Abdulaziz Ali AlNaama, Πρέσβης του κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα, o Nazir Abduvakhidov, ανώτερος διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης της Qatar Airways και ο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024