Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήOceanos Hotels: Αύξηση δυναμικότητας στα Χανιά το 2018, ενδιαφέρον και για ξενοδοχείο στην Αθήνα
Ξενοδοχεία

Oceanos Hotels: Αύξηση δυναμικότητας στα Χανιά το 2018, ενδιαφέρον και για ξενοδοχείο στην Αθήνα

Η Oceanos Hotels Group Greece, καθώς και ο τουριστικός βραχίονας του ομίλου Sigma Hospitality Group Greece, στοχεύουν σε διψήφιο ποσοστό αύξησης στις προκρατήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς επίσης και προωθούν τουριστικό προίόν από αγορές της Κεντρικής Ευρώπης, κυρίως από την Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ουγγαρία.

Η ξενοδοχειακή και τουριστική εταιρεία Oceanos Hotels Group Greece αυξάνει τη δυναμικότητα της στα Χανιά για το καλοκαίρι του 2018, καθώς προσθέτει περισσότερα δωμάτια και κλίνες στο Hotel Bedbank που διαχειρίζεται μέσω συμβολαίων με νέα ξενοδοχεία και βίλες που προσθέτει κάτω από την “ομπρέλα” της εταιρείας.

Η Oceanos Hotels Group Greece, καθώς και ο τουριστικός βραχίονας του ομίλου Sigma Hospitality Group Greece, επιχειρηματικών συμφερόντων των κ.κ. Πέτρου Σταματογιαννάκη και Θεόδωρου Σταματογιαννάκη, στοχεύουν σε διψήφιο ποσοστό αύξησης στις προκρατήσεις για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς επίσης και προωθούν τουριστικό προίόν από αγορές της Κεντρικής Ευρώπης, κυρίως από την Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ουγγαρία. Παράλληλα “τρέχει” και το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας το οποίο στοχεύει στην άμεση απόκτηση συγκεκριμένων ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, καθώς και τριών ξενοδοχείων στη Σαντορίνη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για υφιστάμενο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “η Oceanos Hotels Group Greece, όταν ολοκληρώσει τις διαδικασίες των εξαγορών και την απόκτηση των συγκεκριμμένων ξενοδοχειακών μονάδων θα αλλάξει τη δυναμική της ξενοδοχειακής αγοράς των Χανίων, καθώς θα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους oμίλους με χαρτοφυλάκιο ιδιόκτητο και contracted άνω των 1.500 κλινών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024