Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπισπεύδεται η επέκταση του λιμένα Μαρμαρά στη Σιθωνία Χαλκιδικής
Λιμένες

Επισπεύδεται η επέκταση του λιμένα Μαρμαρά στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Το έργο θα ενταχθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων, η οποία προβλέπεται να γίνει εντός του Ιανουαρίου.

Συνάντηση με το δήμαρχο Σιθωνίας κ. Γιάννη Τζίτζιο, είχε χθες, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Η συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Χρήστου Λαμπρίδη. Ο κ. Τζίτζιος ενημέρωσε τον κ. Κουρουμπλή για την ολοκλήρωση των τεχνικών μελετών γύρω από την επέκταση του λιμανιού του Μαρμαρά και ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να αρχίσει η εκτέλεση του έργου, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ώστε να απαλειφθούν το συντομότερο δυνατό ζητήματα ασφαλείας που παρουσιάζει σήμερα το λιμάνι.

Ο κ. Κουρουμπλής έδωσε οδηγίες, ώστε να ενταχθεί το έργο στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων, η οποία προβλέπεται να γίνει εντός του Ιανουαρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024