Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπέκταση της συνεργασίας της Amadeus με την Eurowings
Αεροπορικές εταιρείες

Επέκταση της συνεργασίας της Amadeus με την Eurowings

Η τεχνολογία light ticketing της Amadeus δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να έχουν πρόσβαση στους ναύλους και τις βοηθητικές υπηρεσίες της Eurowings.

Η Amadeus ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την αεροπορική εταιρεία Eurowings, η οποία πλέον θα προσφέρει δυνατότητες light ticketing, μίας νέας XML εφαρμογής στο σύστημα της Amadeus. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά τα συνεργαζόμενα με το σύστημα της Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις για όλους τους ναύλους της Eurowings, είτε αφορούν basic fare ή premium BEST fare, short ή long haul πτήσεις, ενώ μπορούν ακόμη να προσθέτουν στην κράτηση συγκεκριμένη θέση, αποσκευές και άλλες βοηθητικές υπηρεσίες.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να τροποποιούν κρατήσεις και να προσθέτουν βοηθητικές υπηρεσίες σε υπάρχουσες κρατήσεις μέσω του συστήματος της Amadeus, εξοικονομώντας έτσι περισσότερο χρόνο.

Η Amadeus είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει το ευρύ φάσμα περιεχομένου της Eurowings στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία. Επιπλέον, οι πτήσεις της Eurowings προσφέρονται μαζί με αυτές της Germanwings. Η Germanwings παρέχει υπηρεσίες light ticketing από το 2014, γεγονός που καθιστά εφικτή τη δυνατότητα συνδυασμού των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Στη σημερινή ανταγωνιστική αεροπορική αγορά, οι low cost και hybrid εταιρείες οφείλουν να επεκτείνουν την πελατειακή τους βάση και να βελτιώνουν τις πωλήσεις που προέρχονται από βοηθητικές υπηρεσίες. Μέσα από τη συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία, οι low cost και hybrid εταιρείες που χρησιμοποιούν τη light ticketing τεχνολογία της Amadeus έχουν επιτύχει έως και 80% αύξηση των πωλήσεων που προέρχονται από βοηθητικές υπηρεσίες.

Αυτή η μετατόπιση της στρατηγικής αποτελεί πλεονέκτημα για τα ταξιδιωτικά γραφεία, τα οποία αναζητούν ολοένα και πιο προσιτές πτήσεις και εξατομικευμένους ναύλους για τους πελάτες τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη και τη συνεχή προτίμησή τους.

Με την XML light ticketing τεχνολογία της Amadeus, οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν εύκολα τους ναύλους της Eurowings με αυτούς άλλων αερομεταφορέων και να αγοράσουν τα εισιτήριά τους γρηγορότερα. Επίσης, τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις απαιτήσεις των ταξιδιωτών, διότι η Amadeus προσφέρει σε όλες τις εταιρείες που χρησιμοποιούν το light ticketing ενοποίηση των mid- και back-office υπηρεσιών, με αποτέλεσμα η παρακολούθηση πτήσεων και οι αλλαγές να γίνονται γρήγορα.

Ο Oliver Schmitt, Vice President Sales,Distribution and Digitalisation της Eurowings εξηγεί: “Αυτό που διακρίνει την Eurowings ως αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους είναι η ποικιλία πτήσεων και βοηθητικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ταξιδιώτες, μέσα από όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Η διασφάλιση ότι τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να μοιραστούν τις μοναδικές μας προσφορές με τους πελάτες τους και να έχουν δυνατότητα έκδοσης όλων των κατηγοριών ναύλων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, καθώς σκοπός μας είναι να προσεγγίσουμε μια διευρυμένη βάση ταξιδιωτών”.

Ο Guido Haarmann, Managing Director Airlines, της Amadeus για την Κεντρική Ευρώπη δήλωσε: “Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες περιμένουν μία ποικιλόμορφη και περισσότερο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από τα ταξιδιωτικά γραφεία. Μέσα από το light ticketing, η Eurowings διαθέτει για πρώτη φορά ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου στα ταξιδιωτικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών υπηρεσιών. Οι καινοτόμες συνεργασίες με ηγέτες της αγοράς, όπως η Eurowings, αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι low cost και hybrid εταιρείες αναβαθμίζουν τη διανομή”.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία που χρησιμοποιούν το σύστημα της Amadeus πραγματοποίησαν 10% περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων low cost και hybrid εταιρειών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ οι κρατήσεις σε αυτού του τύπου τις αεροπορικές αυξήθηκαν κατά 80% τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με περισσότερες από 100 αεροπορικές εταιρείες στο σύστημα της Amadeus, τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν πλέον να πραγματοποιούν κρατήσεις για το 80% όλων των διαθέσιμων θέσεων που προέρχονται από low cost και hybrid εταιρείες παγκοσμίως.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024